ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής βανδάλισαν γραφεία της ΛΟΑΤΚΙ+ οργάνωσης Colour Youth (εικόνες)

 ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής βανδάλισαν γραφεία της ΛΟΑΤΚΙ+ οργάνωσης Colour Youth (εικόνες)

Στόχος ναζιστικού χτυπήματος από τάγμα εφόδου της καταδικασμένης εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» έγιναν τα γραφεία της οργάνωσης του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος Colour Youth, τα οποία βανδαλίστηκαν, μετά την ακύρωση πάρτι σε γκέι μπαρ στο Γκάζι λόγω απειλών. Σύμφωνα με ανάρτηση της Νάνσυς Παπαθανασίου, επιστημονικά συνυπεύθυνης του Orlando LGBT+, το πάρτι που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής, και τα έσοδα του οποίου θα παραχωρούνταν στην Colour Youth για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων, ακυρώθηκε μετά από απειλές.

Στο επίκεντρο των ομοτρανσφοβικών αντιδράσεων βρέθηκε η διαφημιστική αφίσα του μαγαζιού για το πάρτι, στην οποία απεικονίζεται μια ημίγυμνη drag queen ντυμένη Μπουμπουλίνα.

Μετά την ακύρωση, έγινε γνωστό ότι τάγμα εφόδου της ναζιστικής συμμορίας – η οποία, αν και παράνομη, επιχειρεί να εμφανιστεί εκ νέου ως «πολιτική οργάνωση» εφευρίσκοντας και «Μέτωπο Νεολαίας», βανδάλισαν τον χώρο της ΛΟΑΤΚΙ+ οργάνωσης.

«Με αφορμή την ακύρωση της εμετικής εκδήλωσης στο μαγαζί “Bequeer” την τελευταία στιγμή αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τον κεντρικό χώρο της Κοινότητας Νέων LGTBQ Αθήνας στο κέντρο της Αθήνας για να γίνει κατανοητό ότι τα ανθελληνικά σκουπίδια που ντροπιάζουν τα ονόματα των Ηρώων του 1821 δε θα γίνουν ανεκτά. Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους. Μέτωπο Νεολαίας», φαίνεται ότι έγραψαν οι ναζί, σε ακόμη ένα ρητορικό, φασιστικό παραλήρημα.

Σχετικά Άρθρα