• 15 Οκτωβρίου, 2021

Νικολέττα Καρρά για Φιλιππίδη: Όποιος υποστηρίζει πως δεν ήξερε, λέει ψέματα

 Νικολέττα Καρρά για Φιλιππίδη: Όποιος υποστηρίζει πως δεν ήξερε, λέει ψέματα

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες για το θέατρο, μίλησε η Νικολέττα Καρρά τονίζοντας πως «όποιος υποστηρίζει πως δεν ήξερε, λέει ψέματα».

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega «Mega Καλημέρα» και με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του τηλεοπτικού σταθμού «Το Αύριο Μας Ανήκει» η ηθοποιός εστίασε στην καριέρα της στην υποκριτική υπογραμμίζοντας πως «μια γυναίκα με συμπαθητική εμφάνιση πρέπει συνεχώς να δίνει εξετάσεις και να αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο όμορφη. Προφανώς υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που συνάδελφοι πηγαίνουν σε κάστινγκ όσο το δυνατόν λιγότερο φτιαγμένες. Κι εγώ το κάνω αυτό. Σε όλους έχουν συμβεί τέτοια πράγματα. Όταν κάποιος έρχεται στην παράσταση και σου λέει ”ήσουν πάρα πολύ καλή, δεν το περίμενα”, αυτόματα υποδηλώνει μια περίεργη έκπληξη».

Ρίχνει τις ευθύνες στα θύματα που τον κατήγγειλαν ο Φιλιππίδης – Τι υποστηρίζει στην απολογία του

«Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος επιλογές. Έγινα καλώς ή κακώς στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο μου στη σειρά «50-50″. Στο χώρο μου οι άνθρωποι καταχωρούνται στο μυαλό των άλλων ως μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό χρειάζεται στην Ελλάδα περισσότερη δουλειά, σε σχέση με το εξωτερικό» σημείωσε.

«Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους, που πληρώνονται κάποια δικαιώματα από τις σειρές που παίζουν σε επαναλήψεις» είπε η Νικολέττα Καρρά αναφερόμενη στις συζητήσεις που γίνονται για το εάν πρέπει να προβάλλονται στην τηλεόραση σειρές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Φυσικά και είχα ακούσει κάποια πράγματα και όποιος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες και κάποια πράγματα σε σόκαραν και εμένα. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο όλο αυτό που συνέβαινε» τόνισε.

«Έλεγα ”Παναγία μου τι άλλο θα πούνε, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα συμβεί”. Σίγουρα όλο αυτό όμως έπρεπε να συμβεί και αναμφισβήτητα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ακόμα και κάποιοι που είχαν σκοπό να έχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα μαζευτούν» δήλωσε.

Τέλος εξομολογήθηκε πως στην αρχή της καριέρας της, της είχαν πει πως αν θέλεις να παραμείνεις σε αυτό το χώρο θα πρέπει να ακολουθεί τη ρήση «βλέπε-άκου-σώπα». «Γαλουχηθήκαμε με την αρχή να μην μιλάμε και τώρα αυτό αλλάζει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Καρρά.