Αναστασοπούλου για Φιλιππίδη – “Ο στόχος ήταν να σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές”

 Αναστασοπούλου για Φιλιππίδη – “Ο στόχος ήταν να σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές”

Μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε το πρώτης σχόλιο για την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Εχθές ήταν μια μεγάλη μέρα, βγήκε η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν νομίζει ο κόσμος ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων είναι λάθος, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο στόχος πάντα – και μιλάω για μένα προσωπικά – ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσουν οι κακοποιητικές συμπεριφορές συγκεκριμένων ανθρώπων, σε αυτή την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 

Για την απόφαση ομόφωνης αθώωσης λόγω αμφιβολιών στην κατηγορία του βιασμού, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε: «Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δεν δικαιώθηκε». 

Τόνισε επίσης ότι η ίδια «θα συνεχίσει» γιατί «δεν ξεχνά όλους αυτούς τους ανθρώπους που έριξαν λάσπη σε όλη τη διάρκεια της δίκης σε όλες μας, με ατάκες όπως «όταν αθωωθεί ο Φιλιππίδης που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές». 

Σχετικά Άρθρα