• 11 Μαΐου, 2021

Νέο περιστατικό θρομβώσεων σε 64χρονη στην Αμαλιάδα

 Νέο περιστατικό θρομβώσεων σε 64χρονη στην Αμαλιάδα

Μια νέα υπόθεση παρενεργειών μετά από το εμβόλιο της AstraZeneca αποκαλύπτεται στην Αμαλιάδα για μια 64χρονη.

Όπως ανέφερε στην εφ. «Πατρίς», αλλά και στο δελτίο ειδήσεων της ΟΡΤ, πριν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, είχε κάνει εξετάσεις, όπως η ίδια συνηθίζει ανά τακτά διαστήματα.

Στις 30 Μαρτίου συμπλήρωσε την αίτηση για εμβολιασμό στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Η 64χρονη γυναίκα τόνισε ότι η αίτηση θα έπρεπε να αναφέρει τυχόν παρενέργειες από το εμβόλιο…

Παρενέργειες και ταλαιπωρία…

«Κάνω τελικά το εμβόλιο. 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου, δεν είχα τίποτα, παρά μόνο μια κοκκινίλα στο χέρι και δεν έδωσα σημασία. Έβαλα μια κομπρέσα με χαμομήλι και την επόμενη μέρα δεν είχα τίποτα.

“Κραυγή” Μαμαλάκη για το ΚΕΘΕΑ- “Πιθανώς η ανάρτηση θα μου κοστίσει”

Από τις 2 του μήνα, είχα συνεχείς κενώσεις και ένοιωθα πολύ άσχημα. Τηλεφωνώ στην παθολόγο μου και μου συνέστησε να πάρω μια συγκεκριμένη αντιβίωση.

Όντως πήρα την αντιβίωση για 2 μέρες. Αλλά άρχισε να με πονάει το κεφάλι μου. Και της είπα ότι δεν αντέχω να την συνεχίσω. Μου έδωσε κάποια άλλη αντιβίωση, την οποία και λαμβάνω ακόμη.

Οι κενώσεις συνεχίζονται μέχρι σήμερα, που άλλαξα και την αντιβίωση. Σήμερα (σ.σ. χθες) είμαι καλύτερα ως προς αυτές τις παρενέργειες…», ανέφερε η 64χρονη γυναίκα, η οποία συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Στις 5 Απριλίου, τα πόδια μου έγιναν κατακόκκινα και πρήστηκαν από τα γόνατα και κάτω. Δεν μπορούσα ούτε καν να σηκώσω την μέση μου. Ήμουν στο σπίτι του γιού μου εκείνη την μέρα στην Γαστούνη και πάω στο Κέντρο Υγείας.

Ήταν εκεί ένας παθολόγος και ένας πνευμονολόγος. Ο παθολόγος, μου βρήκε θρόμβωση φλεβών κάτω άκρων, μου πήρε πίεση, έκανα καρδιογράφημα, είχα κανονικό οξυγόνο.

Μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να με στείλουν στο νοσοκομείο Πύργου γιατί δεν έχει triplex, ούτε στην Μαγνητική του Πύργου αυτή την ώρα και άρα θα κοιτάζαμε ιδιωτικά.

Πηγή: patrisnews.com