• 22 Απριλίου, 2021

Νέα Σμύρνη: Αρνείται εμπλοκή του στο ξυλοδαρμό του αστυνομικού ο 30χρονος – Τι απάντησε για την κατάθεση που τον εμπλέκει

 Νέα Σμύρνη: Αρνείται εμπλοκή του στο ξυλοδαρμό του αστυνομικού ο 30χρονος – Τι απάντησε για την κατάθεση που τον εμπλέκει

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην επίθεση και τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού της ομάδας Δράση ο 30χρονος που συνελήφθη χθες από την υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, μέσω του συνηγόρου του Παύλου Σαράκη υποστηρίζει ότι μέχρι τις 6.05 μ.μ. της Τρίτης βρισκόταν στην αποθήκη στη Μαγούλα όπου εργάζεται και στη συνέχεια μετέβη στην περιοχή της Ελευσίνας, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

Προτίθεται να ζητήσει από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση να γίνει άρση απορρήτου στο κινητό του τηλέφωνο προκειμένου, από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, να αποδειχθεί ότι δεν βρισκόταν στη Νέα Σμύρνη τη στιγμή της επίθεσης, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Νέα Σμύρνη: Στα χέρια της Αστυνομίας ο “Ινδιάνος” για την επίθεση στον αστυνομικό –Αλβανός χούλιγκαν ένας από τους 16 συλληφθέντες-Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Επιπλέον, αμφισβητεί την αξιοπιστία του μάρτυρα που φέρεται να τον αναγνωρίζει ως τον δράστη της επίθεσης. Κι αυτό διότι η κατάθεση που τον εμπλέκει στο συμβάν δόθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγο της αδελφής του με τον οποίο φέρεται να διατηρεί κακές σχέσεις.

Ο τελευταίος φέρεται να κατέθεσε ενώπιον των αστυνομικών της Κρατικής ότι είδε τον 30χρονο στο σημείο της επίθεσης και ότι τον αναγνώρισε ως το άτομο που έτρεξε και έριξε από τη μοτοσικλέτα τον αστυνομικό.

Πηγές από την αστυνομία πάντως ήδη από χθες ανέφεραν ότι στο σπίτι του βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό.

Ο 30χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο ενώπιον του ανακριτή.