• 6 Ιουλίου, 2020

“Μουρμουρητά” στη Ν.Δ για τις αιχμές Δένδια κατά Σαμαρά…

 “Μουρμουρητά” στη Ν.Δ για τις αιχμές Δένδια κατά Σαμαρά…

Ως έμμεση επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εκλαμβάνουν ορισμένοι στην υπερδεξιά πτέρυγα της Ν.Δ το tweet του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Τρία χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αν είχε αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο του, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν διαφορετική».

Και, όπως είναι λογικό, πολλοί θεώρησαν πως η αιχμή αφορά τον Αντώνη Σαμαρά που έριξε τότε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το φιλοσαμαρικό σάϊτ antinews.gr, μάλιστα, διερωτάται εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφωνεί με την αναφορά του υπουργού Εξωτερικών.

Ίσως να μην είναι τυχαίο, δε, που ο βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος -ο οποίος θεωρείται ότι ανήκει στον κύκλο επιρροής του πρώην πρωθυπουργού- έσπευσε να προεξοφλήσει πως “ο Σαμαράς θα μιλήσει για όσα συμβαίνουν”. Φαίνεται, μάλιστα, πως ο πρώην πρωθυπουργός διαφωνεί με τους πρόσφατους χειρισμούς στην εξωτερική πολιτική και με τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια- ο οποίος ανήκει στην λεγόμενη καραμανλική πτέρυγα.