• 29 Οκτωβρίου, 2021

Μητσοτάκης: Ο Μπογδάνος ξεπέρασε τα όρια και δεν έχει θέση στην ΚΟ της ΝΔ

 Μητσοτάκης: Ο Μπογδάνος ξεπέρασε τα όρια και δεν έχει θέση στην ΚΟ της ΝΔ

Στην διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στην τριτολογία απαντώντας ουσιαστικά στις αναφορές που είχαν κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και η Φώφη Γεννηματά.

«Από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκα πρόεδρος της ΝΔ και στη συνέχεια πρωθυπουργός ανέλαβα μια δέσμευση, ώστε να μην ξύνουμε πληγές του παρελθόντος αλλά να τις επουλώσουμε. Όποιος ξεπερνάει τα όρια πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει θέση στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ» σημείωσε στη λιτή αναφορά του για την υπόθεση, ο κ. Μητσοτάκης.

Νωρίτερα ερώτηση για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, έκανε στη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο λόγος που διαγράψατε τον Μπογδάνο είναι επειδή πήγε σε μια γιορτή μίσους; Πολύ σωστά θα κάνατε εάν τον διαγράψατε για αυτό. Γιατί δεν μπορεί ένα κόμμα του δημοκρατικού τόξου να βρίσκεται σε εκδηλώσεις μίσους και εμφυλιοπολεμικές φιέστες δίπλα σε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής καταθέτοντας στεφάνι. Αλλά δεν τον διαγράψατε μάλλον γι’ αυτό το λόγο γιατί στην ίδια εκδήλωση που συμμετείχε ο βουλευτής σας που αναγκαστήκατε να διαγράψετε, εκπροσωπηθήκατε επισήμως από την διευθύντρια του γραφείου σας στη βόρεια Ελλάδα, την κα Αντωνίου.