Νέα Αριστερά: Ο Μητσοτάκης έχει επιλέξει να λειτουργήσει ως βασικός χορηγός της Ακροδεξιάς

 Νέα Αριστερά: Ο Μητσοτάκης έχει επιλέξει να λειτουργήσει ως βασικός χορηγός της Ακροδεξιάς

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατάφερε να απαντήσει τίποτα ουσιαστικό για τα τελευταία στοιχεία που αναδημοσιεύσαν οι FT» σημειώνει η Νέα Αριστερά σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει η Νέα Αριστερά, τα στοιχεία αυτά από τους FT «δείχνουν το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα. Φτωχοποίηση των πολιτών, έκρηξη του κόστους ζωής, μείωση των πραγματικών μισθών και ενίσχυση των κερδών των λίγων. Η έκρηξη των κοινωνικών ανισοτήτων αποτελούν και βασικό στοιχείο που αξιοποιεί η ακροδεξιά. Και ο κ. Μητσοτάκης όλο αυτό το διάστημα έχει επιλέξει να λειτουργήσει ως βασικός χορηγός της. Το να εμφανίζεται ως αντίπαλος της αποτελεί φαρσοκωμωδία».

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά καταλήγει λέγοντας πως «στον αντίποδα της πολιτικής του κ. Μητσοτάκη είναι η ενίσχυση των κοινωνικών αγώνων και των δημοκρατικών διεκδικήσεων, που αποτελεί την απάντηση, όχι μόνο στην κυβερνητική πολιτική, αλλά και στις μισαλλόδοξες φωνές. Σε αυτό τον στόχο η Νέα Αριστερά θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της».

Σχετικά Άρθρα