• 23 Ιουνίου, 2021

Μεταφορά όπλων σε τζιχαντιστές από συγγενή του Ερντογάν – Νέες καταγγελίες του αρχιμαφιόζου Πεκέρ (vid)

 Μεταφορά όπλων σε τζιχαντιστές από συγγενή του Ερντογάν – Νέες καταγγελίες του αρχιμαφιόζου Πεκέρ  (vid)

Νέο χτύπημα από τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ στην Τουρκία.

Πριν από λίγες ώρες δημοσιοποίησε το βίντεο συνομιλίας του ίδιου με έναν συγγενή του Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν και ιδιοκτήτη της εταιρείας Lazoil Energy, τον Serdar Ekşi.

Ο Πεκέρ μίλησε για την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Serdar Ekşi, ο οποίος έχει παντρευτεί μια ανιψιά του Ερντογάν και ανέφερε πως ένας καταζητούμενος  για οργανωμένο έγκλημα από την Τουρκία και από τις ΗΠΑ βρέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών για να συναντηθεί με τον Υπουργό.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον κάλεσε ο Σουλειμάν για να τον βοηθήσει και ο καταζητούμενος διέφυγε στο εξωτερικό. 

Παράλληλα, ο αρχιμαφίοζος δήλωσε ότι ο βουλευτής Μετίν Κιουλούκ του ΑΚP έχει χρηματοδοτηθεί πολλές φορές από το ίδιο. «Του έβαζα λεφτά στο πορτμπαγκάζ» λέει χαρακτηριστικά. 

Εύθραυστες ισορροπίες στο ΚΙΝΑΛ: Η… στροφή Γεννηματά, ο Γιώργος, ο Λοβέρδος και η… “σφήνα” Τσίπρα

Επίσης σημείωσε πως ο όμιλος CNN Turk που ανήκει στον Ντεμιρ Ορεν δεν εξαγοράστηκε ποτέ και ότι γίνανε όλα με ένα δάνειο με 750 εκατ. δολάρια το οποίο δεν έχει αποπληρωθεί ποτέ και ότι όλοι οι καφέδες  που μοίραζε ο Τούρκος πρόεδρος στις εκλογές ήταν δικοί του «Δικοί μου ήταν, από το δικό μου εργοστάσιο. Εσείς δεν πληρώσατε ποτέ.»

Παράλληλα, κατήγγειλε πως η Τουρκία στέλνει λεφτά μέσω μια μη κυβερνητικής οργάνωσης στην Βόρεια Μακεδονία σε ακραίους ρατσιστές που βιάζουν γυναίκες και δεν βοηθάει τους πραγματικούς μουσουλμάνους  και επιμένει στην θεωρία του για την οργάνωση μισθοφόρων που όπως λέει έχει πάει στην Συρία και έχει βοηθήσει τους τζιχαντιστές.