• 22 Οκτωβρίου, 2021

Love It: Η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε την αλλαγή στην ώρα της εκπομπής της

 Love It: Η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε την αλλαγή στην ώρα της εκπομπής της

Σε νέα ώρα θα βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα η εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ και την ανακοίνωση έκανε η παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου στο φινάλε της σημερινής εκπομπής.

«Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δεν θα κοπεί και δεν θα αλλάξει ζώνη. Αν πάει μισή ώρα νωρίτερα είναι απόλυτα θεμιτό» είχε πει η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη σε δηλώσεις της και η αλλαγή αυτή ήρθε.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου κατά την αποφώνηση, το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοίνωσε πως από την ερχόμενη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, το «Love it» θα ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 11:30 αντί για τις 12:00 που ξεκινούσε μέχρι σήμερα.

«Πριν σας ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο και να περάσετε πολύ όμορφα γιατί θα έχει και καλό καιρό. Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τη Δευτέρα, προσέξτε όμως! Θα είμαστε από αυτή τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 11.30 κοντά σας. Για να χορταίνουμε χρόνο και να μπορούμε να λέμε όλα όσα θέλουμε και όλα όσα αγαπάμε. Οπότε Δευτέρα συντονίζεστε στις 11.30 στον ΣΚΑΪ. Πολλά φιλάκια, τα λέμε τότε