• 8 Δεκεμβρίου, 2021

Ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Οι δράστες παρίσταναν τους άστεγους

 Ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Οι δράστες παρίσταναν τους άστεγους

Παρίσταναν τους άστεγους, προκείμενου να περνούν απαρατήρητοι για να πραγματοποιούν πιο εύκολα τις ληστείες τους. Ωστόσο, έκαναν το μοιραίο λάθος που οδήγησε τους αστυνομικούς στην ταυτότητα τους.

Στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου ο υπάλληλος του ψιλικατζίδικου έπεφτε νεκρός από τη σφαίρα του ληστή μέσα στο χώρο εργασίας του, στην Άνω Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος 44χρονος βρήκε το θάνατο, όταν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του με τον 27χρονο Αλβανό ληστή, ο δράστης τον πυροβόλησε στο κεφάλι με τη σφαίρα να καταλήγει τελικά στο θώρακα.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση στο ψιλικατζίδικο της Άνω Τούμπας, οι δύο δράστες μετά τη ληστεία και το φόνο του 44χρονου υπαλλήλου έφυγαν με τα πόδια από το σημείο. Ο 27χρονος που είχε μπει μέσα στο κατάστημα, αφού πυροβόλησε τον υπάλληλο, στη συνέχεια άρπαξε το πόσο των 600 ευρώ και άρχισε να τρέχει προς το σημείο που κρατούσε τσίλιες ο συνεργάτης του, λίγα μέτρα πιο μακριά από το κατάστημα.