• 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Κατερίνη: “Δεν μπορώ να σταθώ όρθιος ” – Η περιπέτεια νεαρού μετά τον εμβολιασμό του

 Κατερίνη: “Δεν μπορώ να σταθώ όρθιος ” – Η περιπέτεια νεαρού μετά τον εμβολιασμό του

Την περιπέτειά του μετά τον εμβολιασμό περιγράφει σε ανάρτησή του ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο Γεώργιος Βαγιαννίδης εμβολιάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης την 1η Σεπτεμβρίου με καθαρά δική του επιλογή, όπως ξεκαθαρίζει. Αφού περίμενε ένα τέταρτο μετά τη χορήγηση της δόσης, έφυγε καθώς ένιωθε καλά.

Ωστόσο, το βράδυ της ίδιας ημέρας άρχισε να μην αισθάνεται καλά, έχοντας ρίγος, ζαλάδα, αδυναμία και υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να μεταβεί σε νοσοκομείο.

«Φτάνω 39,9. Φεύγω σφαίρα για νοσοκομείο. Ώρα 4:00 το χάραμα. Η αναμονή για να εισέλθω στα επείγοντα κράτησε πάνω κάτω ένα 45’. Στο διάστημα αυτό της αναμονής, άρχισα να μη νιώθω τα πόδια μου. Για να μην τα πολυλογώ, χρειαζόμουν νευρολόγο για να εξετάσει τα πόδια μου & επειδή δεν υπήρχε, μεταφέρθηκα έκτακτα στο Παπανικολάου, Θεσσαλονίκη που εφημέρευε».

Όλα τα νεότερα για τις προσαγωγές από την Ασφάλεια για την ένοπλη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας

Εκεί, τον εξέτασαν νευρολόγοι και όλα «βγήκαν καθαρά». Οι μέρες πέρασαν και οι εξετάσεις συνεχίστηκαν: «»Δεν έχεις κάτι παθολογικό βάσει των εξετάσεων που σου έχουμε κάνει έως τώρα». Δεν είναι αυτό. Δεν είναι εκείνο. «Μπορεί να ναι ψυχολογικό», είπαν. Άκυρο. Ούτε αυτό είναι τελικά» προσθέτει ο ίδιος.

Σε αυτό το σημείο υπογραμμίζει ότι «αυτό που δεν έχουν πει σίγουρα πάντως είναι ότι μπορεί να οφείλεται στο εμβόλιο», λέγοντάς του πως «δεν έχει βρεθεί τέτοια παρενέργεια στο εμβόλιο» και «το αποκλείουμε, καθώς θα είχαν βρεθεί παρόμοια περιστατικά με το δικό σου, πράγμα που δεν έχει συμβεί έως τώρα».

«Έχει πλέον έρθει η 12η μέρα που βρίσκομαι στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να σταθώ όρθιος, ούτε να περπατήσω, τα πόδια μου κάνουν ελάχιστες βασικές κινήσεις, τα νιώθω και τα αισθάνομαι όμως κανονικά. Κάνουν συσπάσεις οι μύες, οπότε δε θεωρούμαι παράλυτος» έγραφε στη συνέχεια, στη χθεσινή του ανάρτηση.