• 13 Ιουνίου, 2021

Καταγγελία Μαρκόπουλου: “Μπήκαν στο σύστημα και ακύρωναν εμβολιασμούς στην Σαλαμίνα”

 Καταγγελία Μαρκόπουλου: “Μπήκαν στο σύστημα και ακύρωναν εμβολιασμούς στην Σαλαμίνα”

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄Πειραιά, Δημήτρης Μαρκόπουλος για τους εμβολιασμούς στην Σαλαμίνα.

Όπως καταγγέλλει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο κ. Μαρκόπουλος κάποιοι ασυνείδητοι έπαιρναν τηλέφωνο σε ανυποψίαστους πολίτες και ακύρωναν τα ραντεβού που είχαν κλείσει για να εμβολιαστούν:

Η ανάρτηση του κ. Μαρκόπουλου

“Πληροφορήθηκα πως ασυνείδητα κι επικίνδυνα άτομα, κακόβουλα κι έχοντας προφανώς πρόσβαση σε ηλεκτρονικά δεδομένα και ονόματα, καλούσαν τηλεφωνικά πολίτες που είχαν κανονίσει ραντεβού για εμβολιασμούς στο 1ο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας κι ακύρωναν τις συναντήσεις τους.

Το πρόβλημα αποκαλύφθηκε όταν κάτοικοι του νησιού καλούσαν αγανακτισμένοι να μάθουν γιατί άλλαζαν αιφνιδιαστικά οι εμβολιασμοί τους κατά του COVID 19, κάτι που φυσικά δεν ήταν αλήθεια.

Πυρκαγιά στο Σχίνο: “Στα χέρια” ο Πατούλης με την Πυροσβεστική για το ποιος φταίει

Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της διοίκησης του Κέντρου Υγείας του νησιού και της Β Υ. Π. Ε η υπόθεση πήρε την αστυνομική οδό. Ο λόγος πλέον βρίσκεται στις αστυνομικές αρχές να αποκαλύψουν όσους έδρασαν με αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι προσπάθειες αποσταθεροποίησης της συγκεκριμένης υγειονομικής μονάδας δεν θα περάσουν”.