• 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Ηλιόπουλος για Οικονόμου: “Η κυβέρνηση παραμένει εκτός τόπου και χρόνου”

 Ηλιόπουλος για Οικονόμου: “Η κυβέρνηση παραμένει εκτός τόπου και χρόνου”

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραμένει σταθερά, όπως και η κυβέρνησή του, εκτός τόπου και χρόνου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Η τοποθέτηση αυτή έρχεται ως απάντηση στον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, ο οποίος σημείωσε για τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, πως «αποδεικνύει ότι δεν κατανοεί τις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας».

Ο κ. Ηλιόπουλος προσθέτει: «Αναρωτιόμαστε αν το επιχείρημα για τη μεταρρύθμιση, που “δίνει κύρος και δύναμη” στα ελληνικά πανεπιστήμια, θα μπορούσε να το υποστηρίξει για κάποιο περιφερειακό πανεπιστήμιο, όπως το Δημοκρίτειο, του οποίου την αρχιτεκτονική σχολή άφησαν χωρίς κανέναν εισακτέο».

Κλείνοντας, υποστηρίζει: «Η κυβέρνηση της ΝΔ χωρίς ντροπή σε χρόνια πανδημίας άλλαξε τους κανόνες, για να δημιουργήσει πελατεία για τα ιδιωτικά κολέγια. Όσο δύσκολο και αν είναι ας προσπαθήσουν τα κυβερνητικά στελέχη σήμερα να μην προσβάλουν τα χιλιάδες παιδιά που απέκλεισαν από το δημόσιο πανεπιστήμιο».