Παραιτείται ο Ηλιόπουλος, στη θέση του η Τσαπανίδου- Κύκλοι Τσίπρα επιβεβαιώνουν συνάντηση με Κασσελάκη

 Παραιτείται ο Ηλιόπουλος, στη θέση του η Τσαπανίδου- Κύκλοι Τσίπρα επιβεβαιώνουν συνάντηση με Κασσελάκη

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πλέον θέμα ωρών η παραίτηση του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνα Ηλιόπουλου τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει η Πόπη Τσαπανίδου η οποία αναμένεται όπως όλα δείχνουν να κρατήσει την έδρα. Παράλληλα κύκλοι του πρωην πρωθυπουργού επιβεβαιώνουν τη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, παρουσία μάλιστα του κ. Ηλιόπουλου.

Από την άλλη πλευρά πάντως αρνούνται να σχολιάσουν περαιτέρω τη συνέντευξη του προέδου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κασσελάκη και τα όσα ανέφερ για τον νόμο που αφορά τις εταιρείες του εξωτερικού.

Υπενθυμίζεται πως ο Όθωνας Ηλιόπουλος είχε θίξει το σενάριο της παραίτησής του κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής συνέντευξης στο Attica, όπου ανέφερε πως ότι θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ως βουλευτής, λόγω του φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ όπου εργάζεται.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει:

«Από την ημέρα της ορκωμοσίας μου αλλά ακόμα και πριν από αυτήν, διακινούνται από κάποιους σενάρια ότι τελώ υπό παραίτηση. Η πραγματικότητα είναι ότι ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης ουδέποτε ζήτησε, πολύ περισσότερο πίεσε, όπως αναγράφεται στον Τύπο, κάποιον από τους βουλευτές Επικρατείας να παραιτηθεί».

Σχετικά Άρθρα