• 17 Μαΐου, 2021

Ιερέας στην Χαλκιδική: “Θα μπορούσα να απαγορεύσω την είσοδο σε εμβολιασμένους” (vid)

 Ιερέας στην Χαλκιδική: “Θα μπορούσα να απαγορεύσω την είσοδο σε εμβολιασμένους”  (vid)

Kατά  του εμβολίου,των μασκών και των υποχρεωτικών τεστ εμφανίστηκε ο Ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τα μέτρα κατά του κοροναϊού.

Σε βίντεο, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής βγάζει λόγο και αναφέρει πως είναι πολύ εύκολο να απαγορεύσει την είσοδο σε όσους πιστούς έχουν εμβολιαστεί, φορούν μάσκα και κάνουν τεστ κοροναϊού, αλλά αυτό είναι φασισμός.

“Όποιος έχει κάνει εμβόλιο, φοράει μάσκα και έχει κανει τεστ δεν θα μπει στην Εκκλησία; Ξέρετε τι είναι αυτό; Ο διάβολος. Όποιος δεν υπακούσει στις εντολές του δεν έχει το δικαίωμα να δουλέψει ή και να πάει στην Εκκλησία.” είπε μεταξύ άλλων….

«Είναι ωραίο να μην έρχονται οι Θεσσαλονικείς στην Εκκλησία και να έρχονται οι τουρίστες; Είναι ωραίο να μην βγαίνει ο κοροναϊός στις 9, αλλά να βγαίνει στις 12;”αναρωτιέται λίγο αργότερα.

«Ο Χριστός μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ό,τι θέλουμε.Να μην ενεργούμε όπως ο διάβολος, με καταδυναστεία, με φασισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο του κηρύγματός του, αναφέροντας ότι ο Θεός σέβεται απόλυτα τις αδυναμίες του ανθρώπου.

Γαλλία: Το “πραξικόπημα με τις παντόφλες”, η ενίσχυση της ακροδεξιάς Λεπέν και ένας Μακρόν σε κρίση