Γνωστός δημοσιογράφος σκοπεύει να καταθέσει στοιχεία υπέρ της Ρούλας Πισπιρίγκου

 Γνωστός δημοσιογράφος σκοπεύει να καταθέσει στοιχεία υπέρ της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε την αρχή για την εμπλοκή του ονόματος ενός δημοσιογράφου που είχε επικοινωνήσει μαζί του και ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, γνωστός δημοσιογράφος ενδέχεται να βρεθεί μπροστά στην 18η ανακρίτρια προκειμένου να δώσει μία κατάθεση με στοιχεία σημαντικά που έχει στα χέρια του.

Μακελειό Τέξας: Ο 18χρονος δεχόταν bullying στο σχολείο για τα ρούχα και τη φτωχική καταγωγή του

Η Ρούλα Κουσκουρή επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο προκειμένου να διασταυρώσει την πληροφορία, κι εκείνος της επιβεβαίωσε πως έχει σημαντικότατα στοιχεία που μπορούν να ανατρέψουν την υπόθεση της Πάτρας.

Τα ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Τη μαρτυρία λοιπόν θα την καταθέσει ο ίδιος στην ανακρίτρια.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος ήρθε σε επικοινωνία με τον δημοσιογράφο, και τον ρώτησε αν προτίθεται να καταθέσει, με εκείνον να λέει πως θα το κάνει καθώς έχει στα χέρια του στοιχεία που ρίχνουν ευθύνες στους γιατρούς.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι αυτός ο δημοσιογράφος, ο οποίος έχει στα χέρια του στοιχεία σημαντικά και μαρτυρία συγκεκριμένου προσώπου.

Μανώλης Δράκος