• 13 Ιουνίου, 2021

Γλυκά Νερά: Το κολέγιο “φάντασμα” και η υποψηφιότητα της “ψυχολόγου” στις Ευρωεκλογές

 Γλυκά Νερά: Το κολέγιο “φάντασμα” και η υποψηφιότητα της “ψυχολόγου” στις Ευρωεκλογές

Νέες διαστάσεις δίνουν στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά οι αποκαλύψεις για την επαγγελματική ιδιότητα της “ψυχολόγου” της άτυχης Καρολάιν.

Οι αποκαλύψεις για την επικαλούμενη ψυχολόγο Ελένη Μυλωνοπούλου θα εξεταστούν από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στο ζευγάρι, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του θύματος και μάλιστα η Καρολάιν τής είχε αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες της ζωής της.

Σημειώνεται πως η κ. Μυλωνοπούλου ήταν υποψήφια στις Ευρωεκλογές του 2019 με το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα.

«Είναι μια γυναίκα δραστήρια που η Ελλάδα την έχει ανάγκη» είχε τονίσει η Κατερίνα Παπακώστα για την κ. Μυλωνοπούλου, όταν την παρουσίασε στους ψηφοφόρους της.

Το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή» δεν είχε καταφέρει να εκλέξει υποψήφιο καθώς συγκέντρωσε ποσοστό που έφτανε 0,22%, με αποτέλεσμα η «ψυχολόγος» να μείνει εκτός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς κατάφερε να μαζέψει για το κόμμα της κ. Παπακώστα 197 ψήφους.

Απρόβλεπτες διαστάσεις στη δολοφονία Καρολάιν – Μέλος της Μεγάλης Στοάς η “ψυχολόγος” – Γιατί την διέγραψαν

Στο βιογραφικό σημείωμα που είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος της κ. Παπακώστα, η κ. Μυλωνοπούλου δηλώνει πως είναι πτυχιούχος Μαιευτικής με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, πτυχιούχος Ψυχολογίας και Εγκληματολογικής έρευνας και ιδρυτής του «Medical Studies College», το οποίο όπως υποστηρίζει είναι εξειδικευμένο σε προγράμματα Bachelor-Master και Phd των Ιατρικών σχολών του εξωτερικού.

Βέβαια, είναι απορίας άξιο πώς δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία στο διαδίκτυο για ένα Εκπαιδευτικό Ίδρυμα με τόσο βαρύγδουπο όνομα.

Αρκεί κανείς να κάνει μια απλή αναζήτηση για να διαπιστώσει ότι το «Medical Studies College» όχι μόνο δεν έχει ιστοσελίδα ή στοιχεία επικοινωνίας, αλλά δεν εμφανίζει ούτε ένα σχετικό αποτέλεσμα στον ιστό.