• 13 Απριλίου, 2021

Γιώργος Κωνσταντίνου εκ βαθέων στο “Ενώπιος ενωπίω”: ‘Ημουν εθισμένος στον τζόγο (vid)

 Γιώργος Κωνσταντίνου εκ βαθέων στο “Ενώπιος ενωπίω”: ‘Ημουν εθισμένος στον τζόγο (vid)

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (08/03) ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, τους γονείς του, αλλά και για τον εθισμό με τον τζόγο, κάτι για το οποίο είχε αναφερθει μάλιστα και στο βιβλίο του.

“Όλοι έχουν μείνει σε αυτό το σημείο του βιβλίου μου γιατί πουλάει. Θα είχα κάθε λόγο να το εξαφανίσω… Νομίζω ότι ο τζόγος κατά την φιλοσοφική μου άποψη, είναι έμφυτος. Από μικρά παιδάκια λέμε αυτό είναι δικό μου και ποιος θα κερδίσει κέρματα. Είναι ένα σκαλοπάτι που οδηγεί στην μεγάλη κατηφόρα. Αν μπλέξεις με αυτό, είναι ένας καταστροφικός εθισμός. Το λέει άλλωστε και το ρητό πας παίζων χάνει. Κανείς δεν βγαίνει νικητής, όποιος τζογάρει χάνει. Στιγμιαίες είναι οι νίκες, όπως και το ναρκωτικό… Ήταν μια παγίδα. Έγραψα αυτό το πράγμα για να πω πόσο καταστροφικό είναι, όπως θα έλεγα και για τα ναρκωτικά. Δεν το έκανα για να πω ότι έπαιζα. Ωστόσο έγινε σημαία”, σημείωσε ο ηθοποιός.

Για τους γονείς του είπε τα εξής: “Οι γονείς μου ήταν πρωταγωνιστές της οπερέτας. Τον πατέρα μου δεν τον έζησα. Ο πατέρας μου δεν είχε παντρευτεί την μητέρα μου και η μητέρα μου το έφερε βαρέως ότι εγώ ήμουν ένα εξώγαμο παιδί. Η μητέρα μου χρόνια μετά, ζήτησε να παντρευτούν. Για να συνεχίσει να σε βοηθάει ο γιός μου θα με παντρευτείς του είπε. Και παντρεύτηκαν εκείνη στα 60 και εκείνος στα 70 και μετά χώρισαν. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος και η μητέρα μου πριμαντόνα”.