Πολυχρονόπουλος:”Ζαλίζουν” οι ροές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε στοιχηματικές

 Πολυχρονόπουλος:”Ζαλίζουν” οι ροές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε στοιχηματικές

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», όπως αναφέρει το MEGA, επισκέφθηκε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές. Σε κάποια από τις περιπτώσεις που διερευνώνται, είχε ποντάρει 200.000€ από λογαριασμούς συγγενών και paypal και είχε χάσει 160.000 ευρώ.

Επιπλέον, από έρευνα των Αρχών σε συνδυασμό με ιδιωτικές εταιρείες κι άλλες κρατικές Αρχές, ο κ. Πολυχρονόπουλος έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000€ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών, όπου από αυτά έχει χάσει 180.000€.

Ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» φαίνεται επίσης να έχει ποντάρει 200.000€ και σε άλλη στοιχηματική εταιρεία από λογαριασμούς συγγενών και paypal, όπου σε αυτή την περίπτωση έχει χάσει 160.000€, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από την μέχρι τώρα εν εξελίξει έρευνα.

«Θα δείτε πράγματα που δε θα τα πιστεύετε»

«Παρατηρούμε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η ιστορία μια σταδιακή αποδόμηση του κατηγορητηρίου, εντός εισαγωγικών, γιατί κατηγορητήριο δεν υπάρχει», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής.

«Ξεκίνησε υποτίθεται μια έρευνα της Αρχής για τα συγκεκριμένα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και της απάτης. Η απατή σταδιακά έφυγε. (…) Η αρχική διάταξη της Αρχής είναι ανακριβής διότι δεν ερευνώνται πια τα 600.000».

Όπως λέει ο κ. Αλεξανδρής:

«Περιμένετε, θα δείτε πράγματα που ούτε εσείς δε θα τα πιστεύετε. Κάθε μέρα που περνάει θα δείτε ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια πραγματικότητα σαν αυτήν που περιγράφετε».

Σχετικά Άρθρα