• 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Γεωργιάδης σε εμπόρους: Αφήστε τη γκρίνια, συγχωνεύσεις αλλιώς λουκέτο (vid)

 Γεωργιάδης σε εμπόρους: Αφήστε τη γκρίνια, συγχωνεύσεις αλλιώς λουκέτο (vid)

«Ο έμπορος το πρώτο που μαθαίνει είναι να επιβιώνει, αλλιώς να πάει να κάνει καμιά άλλη δουλειά», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Σήμερα λοιπόν, οι επιχειρήσεις πρέπει να συνενωθούν. Εγώ ήδη ψάχνω με ποιον θα συνενωθώ για τη δικιά μου επιχείρηση την «Ελληνική Αγωγή». Διότι μόνο εκεί υπάρχει μέλλον, αλλιώς δεν υπάρχει μέλλον».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στα κανάλια λέγοντας:

  • «Θέλω να προσέξετε και εσείς οι δημοσιογράφοι και να το πείτε και στους συναδέλφους σας. Το να λένε τα κανάλια από το πρωί μέχρι το βράδυ για μεγάλη αύξηση των τιμών, είναι σα να προτρέπετε τις επιχειρήσεις (σ.σ. τις μεγάλες, αυτές που στηρίζει η κυβέρνηση), να αυξήσουν τις τιμές. Σα να τους κατευθύνετε να τις ανεβάσουν. Λάθος. Στρέφεστε άθελά σας κατά των Ελλήνων πολιτών και καταναλωτών. Τώρα δικαιολογία για γενικευμένη αύξηση των τιμών δεν υπάρχει και τα κανάλια λένε ψέματα».

«Και αναφέρομαι στον κύριο Καββαθά (πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ) τώρα. Ακούστε κύριε πρόεδρε, που ξέρετε και πόση αδυναμία σας έχω. Μην βγάζετε τώρα, φέτος ειδικά, ίχνος γκρίνιας εσείς», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης για τους επαγγελματίες εμπόρους και βιοτέχνες.