Εύβοια: Παραπέμπεται για πλημμέλημα ο 30χρονος που έριξε το γατάκι στη θάλασσα – Ζήτησε συγγνώμη

 Εύβοια: Παραπέμπεται για πλημμέλημα ο 30χρονος που έριξε το γατάκι στη θάλασσα – Ζήτησε συγγνώμη

Την παραπομπή του 30χρονου, άνδρα αλβανικής καταγωγής για την κακοποίηση γάτας εχθές στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας, στην Αιδηψό για πλημμέλημα αποφάσισε ο Εισαγγελέας Χαλκίδος.

Ο 30χρονος συλληφθείς αυτή τη στιγμή περνάει αυτόφωρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Σημειώνεται ότι το πλημμέλημα αυτό τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως 5 ετών.

«Ζητώ συγνώμη για το βίντεο που ανέβασα στα social media»

Ο άνθρωπος που ανάρτησε το βίντεο με την κακοποίηση του ζώου και δέχθηκε την κατακραυγή του κόσμου σημείωσε: «Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη για το βίντεο που ανάρτησα στα social media. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να δέχομαι τέτοιο bullying. Δεν ξέρω πως να το πω τώρα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα», είπε στον ΑΝΤ1.

«Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Θέλω να σας πω ότι δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες. Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στην αρχή, η δικαιοσύνη θα δώσει δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω και δεν έχουμε κάποια παραπτώματα, δεν έχουμε κάνει κάτι και τα υπόλοιπα αναμένονται», πρόσθεσε.

«Δεν διέπραξα εγώ την πράξη και ζητώ συγνώμη για το βίντεο που ανέβασα. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω, η δικαιοσύνη θα μας κρίνει», κατέληξε ο νεαρός.

πηγή: Ethnos.gr

Χρήστος Σταθόπουλος