• 3 Αυγούστου, 2021

Επίθεση στου Ζωγράφου: “Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω” φώναζε ο δράστης (vid)

 Επίθεση στου Ζωγράφου: “Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω” φώναζε ο δράστης (vid)

Ανήλικος είναι ο ένας τραυματίας από την επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε στου Ζωγράφου, όταν ένα 54χρονος επιτέθηκε σε τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, και οι τέσσερις τραυματίες έχουν ελαφριά τραύματα και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ωστόσο, μετέβησαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ζωγράφου: Το΄χε σκάσει από το ψυχιατρείο ο 54χρονος

Από την επίθεση του δράστη τραυματίστηκαν 3 άνδρες και μία γυναίκα ενώ ο ένας από τους άνδρες είναι 17 ετών. Αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε ο 17χρονος μπήκε σε κοντινό κομμωτήριο, όπου για καλή του τύχη δέχτηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες από μία νοσηλεύτρια που βρισκόταν μέσα.

Αφού τραυμάτισε τα τέσσερα άτομα, ο 54χρονος δράστης επέστρεψε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη, κλείστηκε μέσα και άρχισε να τραυματίζει τον εαυτό του με μαχαίρι. Μάλιστα ο ίδιος κάλεσε την Άμεση Δράση και την ειδοποίησε για την επίθεση.

Χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικούς: «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω» και η ΕΛ.ΑΣ έσπευσε αμέσως στο σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα ο 54χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε φρουρούμενος σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.