• 5 Ιουλίου, 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Με κατέστρεψαν, δεν ξέρω γιατί λέει η 34χρονη

 Επίθεση με βιτριόλι: Με κατέστρεψαν, δεν ξέρω γιατί λέει η 34χρονη

Συγκλονίζει η υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα Παλαιοσπύρου, την περασμένη εβδομάδα, στην Καλλιθέα, με την Αστυνομία να ψάχνει στοιχεία για να συλλάβει τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης.

«Με κατέστρεψαν. Δεν ξέρω το γιατί», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια που ψιθύρισε στον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα η Ιωάννα, λίγα μόλις λεπτά πριν μπει για ακόμη ένα κρίσιμο χειρουργείο η 34χρονη, σύμφωνα με τη “Real News”.

Μετά την αποτρόπαιη επίθεση με το ροζ οξύ που δέχθηκε στο πρόσωπο και στο σώμα της, η Ιωάννα βρήκε τη δύναμη να αναφέρει για το μυστηριώδες άτομο (μάλλον γυναίκα) πως «ήταν κρυμμένο στις σκάλες του υπογείου. Μου επιτέθηκε με το υγρό και άρχισε να τρέχει. Δεν πρόλαβα να δω τίποτε άλλο. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Μακάρι να συλληφθεί γρήγορα».

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία και τις μαρτυρίες, ο δράστης της επίθεσης κατά της 34χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου έξω από τα γραφεία γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας εκτόξευσε, με πρωτοφανές μένος, εκτός από το καυστικό υγρό και τη φράση: «Πάρ’ τα, μωρή. Πήρες αυτό που σου αξίζει…».

Εξάλλου, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία και οπτικό υλικό που ευελπιστούν να τους αποκαλύψουν πολύ σύντομα την ταυτότητα του άγνωστου ατόμου και να τους οδηγήσουν στη σύλληψή του.