• 5 Αυγούστου, 2021

Προκαλεί ξανά η Τένια Μακρή… για την “γοητευτική προσωπικότητα” του πιλότου

 Προκαλεί ξανά η Τένια Μακρή… για την “γοητευτική προσωπικότητα” του πιλότου

Αφού πρώτα έπεααν τα Social Media η Τένια Μακρή έσπευσε να κάνει διευκρινίσεις ως προς την επισήμανσή της για τη ν…«γοητευτική προσωπικότητα» του πολότου από τα Γλυκά Νερά.

«Θα δούμε την γοητεία σε όλη της την έκταση κατά την διάρκεια της δίκης. Θα δείτε μια γοητευτική προσωπικότητα που θα αρχίσετε και εσείς να είστε followers». Αυτή τη φράση είπε η Τένια Μακρή κατά το τέλος συζήτησης της σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ σχολιάζοντας τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και δεν άργησε να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στα social media με τους περισσότερους να την καταλογίζουν προσπάθεια υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Παρασκήνιο: Ένταση στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ – “Άδειασμα” Τσίπρα στον Πολάκη και ψηφοφορία για Fraport

Η ίδια επανήλθε στο θέμα σήμερα με νέες δηλώσεις στο Open διευκρινίζοντας τι ακριβώς εννοούσε. «Δεν πίστευα στα 70 μου ότι τα social media θα ασχοληθούν μαζί μου και μάλιστα με μια μεμονωμένη έκφραση που ήταν συνέχεια μιας ολόκληρης κουβέντας που είχαμε κάνει προηγουμένως. Δεν λέω κάτι διαφορετικό και τώρα. Οι προσωπικότητες αυτών των ανθρώπων είναι γοητευτικές. Γιατί θέλουν να προσεγγίσουν τους ανθρώπους κοντά τους, να αποσπάσουν τη συμπάθειά τους, να εδραιώσουν τη φυσιογνωμία τους ως θύματα έτσι ώστε να έχουν την εύνοια και το χειροκρότημα της κοινής γνώμης. Αυτή η προσωπικότητα, καταγράφεται σε όλα τα επιστημονικά εγχειρίδια. Απομονώθηκε ως πρόταση και θεωρήθηκε μια ευνοϊκή έκφραση υπέρ του ανθρώπου αυτού. Δεν ήταν προσωπική μου άποψη. Είναι επιστημονικά εδραιωμένη. Αυτοί οι άνθρωποι όταν βρεθούν μπροστά στο κοινό θα παίξουν μια παράσταση που στη δική μας γλώσσα τη λέμε ”ιδανικοποίηση του εαυτού τους”. Ένα φλερτ με τον εαυτό τους και ένα φλερτ με τους ανθρώπους που έχουν γύρω τους. Αν αυτό παραφράστηκε δεν μπορώ να κάνω κάτι» είπε.

Πάντως συμφώνησε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που έσπευσε να επισημάνει πως δεν έπρεπε να ειπωθεί μια τέτοια έκφραση έστω και αν εννοούσε κάτι άλλο τη δεδομένη χρονική στιγμή.