• 23 Ιουνίου, 2021

Ελισάβετ: Σπάνια φωτογραφία με μαγιό πριν από 80 χρόνια

 Ελισάβετ: Σπάνια φωτογραφία με μαγιό πριν από 80 χρόνια

Η βασίλισσα Ελισάβετ ανέσυρε από τη μνήμη της την εποχή που ως κοριτσάκι περνούσε από εκπαίδευση για την διάσωση από πνιγμό.

Μετά την αναφορά της στην συγκεκριμένη εμπειρία της, μια σπάνια φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με μαγιό και παράσημο στο στήθος κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας.

Στην εικόνα Ελισάβετ είναι μόλις 14 ετών και έχει λάβει το παράσημο πρώτη από κάθε κορασίδα στην Κοινοπολιτεία,  αφότου ολοκλήρωσε την εκπαίδευση σε λέσχη του Λονδίνου όπου εκείνη και η αδελφή της, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, έκαναν μαθήματα κολύμβησης.

«Πριν από 80 χρόνια, ως πριγκίπισσα, η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε το πρώτο νεαρό άτομο στην Κοινοπολιτεία που λάμβανε το βραβείο νέων για τη διάσωση από πνιγμό. Αυτό βοήθησε στην εγκαθίδρυση μαθημάτων διάσωσης και ανάνηψης σε αυτό το δίκτυο των εθνών» ανέφερε στην λεζάντα της φωτογραφίας με το παράσημο στο ύψος της καρδιάς, πάνω από το μαγιό της, αναρτήθηκε στη συνέχεια στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter.

Τεχνοκράτης, κάτοχος διδακτορικού…