Γι αυτό σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις η βασίλισσα Ελισάβετ

 Γι αυτό σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις η βασίλισσα Ελισάβετ

«Η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι και ακυρώνει πολλές από τις υποχρεώσεις της επειδή είναι περήφανη και δεν θέλει κανείς να τη δει να δυσκολεύεται», ισχυρίζεται ο Βρετανός ηθοποιός, Κρίστοφερ Μπίγκινς, σε δηλώσεις του που θα συζητηθούν.

Ο ηθοποιός, στις δηλώσεις του σήμερα Δευτέρα (21.3.2022) το πρωί στο GB News, τις οποίες μεταδίδει η DailyMail, είπε ότι «έχω ακούσει πως ο λόγος που η βασίλισσα Ελισάβετ δεν παρίσταται σε πολλές από τις εκδηλώσεις που θα έπρεπε να πάει και τις ακυρώνει, είναι επειδή βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν θέλει να τη δουν, είναι πολύ περήφανη. Είναι η σημαντικότερη μονάρχης μας όλων των εποχών. Είναι πολύ λυπηρό και ελπίζω να μπορέσει να κάνει τους εορτασμούς της επετείου της στη βασιλεία».

Ο Αλέν Ντελόν ζητά ευθανασία – Σοκάρει η αποκάλυψη του γιου του

Οι δηλώσεις του Κρίστοφερ Μπίγκινς στρέφουν το ενδιαφέρον στις πρόσφατες αναφορές για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι έχουν καταστρώσει ένα σχολαστικό «στρατιωτικού τύπου» σχέδιο για να μεταφερθεί η 95χρονη βασίλισσα στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου την επόμενη εβδομάδα.

Το σχέδιο λέγεται ότι περιλαμβάνει τη μεταφορά της βασίλισσας από το Κάστρο του Ουίνδσορ στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με ελικόπτερο, την επιβίβασή της σε αυτοκίνητο και τη χρήση οθονών για την προστασία της από τους φωτογράφους.

Σύμφωνα  με πηγές, η βασίλισσα είναι αποφασισμένη να παραστεί στο μνημόσυνο του συζύγου της, του πρίγκιπα Φιλίππου, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών.

Η βασίλισσα θέλει να περπατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο και μέχρι στιγμής έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει αναπηρικό καροτσάκι δημόσια. Όμως, σύμφωνα με τη Sun, υπάρχει και η επιλογή να περπατά υποβασταζόμενη, ώστε να μπορεί να μετακινηθεί γύρω από το The Cloisters, το νότιο και το ανατολικό τμήμα, πιο γρήγορα και με άνεση.

Η Ίνγκριντ Σιούαρντ, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Majesty, είπε στη Sun: «Είναι κατανοητό ότι η βασίλισσα δεν θέλει να τη δουν σε αναπηρικό καροτσάκι. Αλλά ως αρχηγός του κράτους και κάποια που θέλει ο κόσμος να δει και πρέπει να δει, μπορεί να δεχθεί να εμφανιστεί σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να βεβαιωθεί ότι δεν έχετε τραβήξει φωτογραφίες.