• 4 Δεκεμβρίου, 2021

Δικηγόρος κατά νοσοκομείου γιατί διασωλήνωσαν 37χρονη στην Καλαμάτα

 Δικηγόρος κατά νοσοκομείου γιατί διασωλήνωσαν 37χρονη στην Καλαμάτα

Μία ακόμα νέα κοπέλα νόσησε από κοροναϊό και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, αυτήν τη φορά στην Καλαμάτα. Ωστόσο, οι συγγενείς της, μαζί με έναν αντιεμβολιαστή δικηγόρο, προβαίνουν σε κινήσεις εναντίον του νοσοκομείου.

Η νεαρή κοπέλα, που νοσηλευόταν αρκετές μέρες, διασωληνώθηκε το Σάββατο, αφού εμφάνισε πολύ υψηλό πυρετό ο οποίος δεν υποχωρούσε. Μετά τη διασωλήνωσή της, ωστόσο, γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος και συγγενείς της προχώρησαν σε αναρτήσεις σε social media, καταγγέλλοντας ότι η γυναίκα εισήχθη στην Κλινική Covid, δίχως να έχει θετικό τεστ κοροναϊού, αλλά και ότι την άφησαν χωρίς κουβέρτες.

Πώς το “καπέλωμα” Οικονόμου σε Σταϊκούρα προκάλεσε την έκρηξη του υπ. Οικονομικών – Πολιτικές διαστάσεις μετά την παρέμβαση της αντιπολίτευσης για αποπομπή

Η διοίκηση του νοσοκομείου απάντησε μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ότι οι γιατροί ακολούθησαν κατά γράμμα τα πρωτόκολλα, αφού η 37χρονη είχε θετικό τεστ κοροναϊού, ενώ ο πυρετός που είχε φτάσει 39 και δεν υποχωρούσε επιδείνωσε την κατάστασή της και πλέον δίνεται μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.