• 20 Οκτωβρίου, 2021

Δεν θέλω δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας, δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

 Δεν θέλω δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας, δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Σχεδόν μισός χρόνος έχει περάσει από τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, και το μέλλον της ενός έτους κόρης τους, Λυδίας, αποτελεί καίριας σημασίας ζήτημα. Η επιμέλεια της μικρής τέθηκε επί τάπητος το πρωί της Πέμπτης στο δικαστήριο.

Η Λυδία ήταν μόλις 10 μηνών όταν ο πατέρας της σκότωσε τη μητέρα της με τα ίδια του τα χέρια. Από τότε, ζει με τους γονείς της Καρολάιν στην Αλόννησο, στο νησί, όπου μεγάλωσε η αδικοχαμένη 20χρονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι δύο πλευρές συμφώνησαν το κοριτσάκι να παραμένει με τη γιαγιά Σούζαν και τον παππού Ντέιβιντ, εν αναμονή της οριστικής απόφασης για την επιμέλειά της τους επόμενους μήνες, ενώ θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγους.

Στην Αλόννησο έχουν πλέον μετακομίσει και οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο συζυγοκτόνος μίλησε, μέσω του συνηγόρου του, στο MEGA, τονίζοντας τα εξής: «είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του».