Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για τον βιασμό της 24χρονης – “Βράζει” το twitter με τα… “πλουσιόπαιδα”, η ανάρτηση φερόμενου ως εμπλεκόμενου στην υπόθεση

 Χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για τον βιασμό της 24χρονης – “Βράζει” το twitter με τα… “πλουσιόπαιδα”, η ανάρτηση φερόμενου ως εμπλεκόμενου στην υπόθεση

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη διαδέχονται η μία την άλλη με μορφή χιονοστιβάδας. Στο twitter έχουν δημιουργηθεί hashtags με το όνομα γνωστού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, αλλά κι ένα νέο metoo, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν και να αναφέρουν λεπτομέρειες για τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού.

Τα ονόματα των φερόμενων βιαστών έχουν προκαλέσει ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη, καθώς και το γεγονός πως ένας από αυτούς συνελήφθη στις 4 Ιανουαρίου και αφέθηκε ελεύθερος με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Οι φερόμενοι ως δράστες είναι παιδιά «της καλής κοινωνίας» και αυτό από μόνο του εγείρει πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που έχει αντιμετωπιστεί, μέχρι, τώρα το θέμα.

Το «Αχίλλειον» θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μετά από φήμες και αναρτήσεις στα social media που ανέφεραν ότι άτομο σχετικό με την επιχείρηση εμπλέκεται στη διαβόητη αυτή υπόθεση.

Η ανάρτηση του «Αχίλλειον»

«Σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες αναφέρουμε τα εξής:

  1. Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό.
  2. Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη διακοπεί η συνεργασία μας.
  3. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά, και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας».

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, άτομα του αναρχικού χώρου έγραψαν συνθήματα στην τζαμαρία του καταστήματος για την υπόθεση του βιασμού.

«Θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1», γράφει σε ανάρτησή του ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο άνδρας τον οποίο είχαν κατηγορήσει ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση βιασμού, τονίζοντας πως «η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση», δημοσιεύοντας παράλληλα, φωτογραφία από την επίθεση που δέχθηκε, όπως γράφει.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Σήμερα κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους “συνοδούς” του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών. Η παρακάτω εικόνα είναι στη διάθεση των αστυνομικών αρχών και των δικαστικών αρχών και καταδεικνύει την αλήθεια όσων αναφέρω. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και προσδοκώ η απάντηση της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτη».

Παναγιώτης Δρίβας