• 21 Ιουνίου, 2021

Χανιά: Σε ψυχιατρείο για εξέταση ο πατέρας της 11χρονης

 Χανιά: Σε ψυχιατρείο για εξέταση ο πατέρας της 11χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 11χρονης Ιωάννας, που έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο, όταν έπεσε σε γκρεμό στα Χανιά της Κρήτης. Ο πατέρας της 11χρονης, με εντολή εισαγγελέα, μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Χανίων σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με το STAR, η εντολή δόθηκε επειδή σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας πήγε χθες στο σημείο που βρέθηκε νεκρό το κοριτσάκι και προσπάθησε να πέσει. Ωστόσο τον συγκράτησε ένας φίλος του, που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή.

Ο πατέρας της Ιωάννας κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο για εξέταση και όχι για νοσηλεία, με στόχο να προστατευτεί η ασφάλειά του.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο πατέρας της 11χρονης υπέβαλε μήνυση κατά της μητέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ζητά ρύθμιση της επιμέλειας και για τα υπόλοιπα παιδιά του, όπως ανέφερε στο STAR ο δικηγόρος του Στέλιος Μακριδάκης.

Ο ίδιος ωστόσο στο παρελθόν είχε βιαιοπραγήσει τόσο εναντίον της πρώην συζύγου του, όσο και εναντίον της δασκάλας της κόρης του και μάλιστα μπροστά της.