Αθήνα: Καθηγήτρια φέρεται να αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της

 Αθήνα: Καθηγήτρια φέρεται να αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της

Η κατηγορούμενη για αποπλάνηση ανηλίκου είναι φιλόλογος και μεταξύ άλλων έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε ανήλικους μαθητές του Γυμνασίου και η υπόθεση αποκαλύφθηκε από φωτογραφίες και βίντεο που είχε στην κατοχή του ο μαθητής.

Ο 13χρονος που αποπλανήθηκε ήταν μαθητής της. Η καθηγήτρια ξεκίνησε τα μαθήματα με το παιδί μετά από συνεννόηση με τους γονείς του, οι οποίοι ήθελαν να κερδίσει έδαφος ο 13χρονος στα μαθήματά του που είχαν πάει πίσω λόγω της καραντίνας.

Κάποια στιγμή η μητέρα του παιδιού αντιλήφθηκε την ύπαρξη ροζ φωτογραφιών και βίντεο που απεικόνιζαν ερωτικές πράξεις ανάμεσα στον 13χρονο και την καθηγήτριά του. Το υλικό βρισκόταν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ανήλικου. Η μητέρα αμέσως κατήγγειλε την 36χρονη φιλόλογο στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και μάλιστα προσκόμισε το αποδεικτικό υλικό.

Η κατηγορούμενη φέρεται, όπως προέκυψε από την έρευνα, να είχε υποσχεθεί στον 13χρονο ότι θα ταξίδευαν μαζί στο εξωτερικό με την πρώτη ευκαιρία.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι η καθηγήτρια είχε πάει μαζί με τον ανήλικο σε ξενοδοχείο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είχε συνάψει ένα είδος σχέσης με τον μαθητή, τον οποίο όσο περνούσε ο καιρός ήθελε να βλέπει και πιο συχνά. Μάλιστα, δεν είχε πρόβλημα να απαθανατίζει ερωτικές σκηνές.

Η 36χρονη δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ωστόσο, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια Ανακριτή. Η καταγγελία για το περιστατικό έγινε από τη μητέρα του παιδιού πριν από περίπου 20 ημέρες, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δεν εξέδωσε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό (λόγω του γεγονότος ότι το θέμα είναι ευαίσθητο).

Παναγιώτης Δρίβας