Αρναούτογλου: Ναι, έχετε δίκιο εσείς που γκρινιάζετε…

 Αρναούτογλου: Ναι, έχετε δίκιο εσείς που γκρινιάζετε…

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούγλου, έκανε χθες το βράδυ μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, στην οποία απολογείται για την «εκτός» πρόγνωσή του, «συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης και μεγάλου τμήματος της Αττικής». «Ναι, έχετε δίκιο εσείς που γκρινιάζετε», σημειώνει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου γράφει:

«Φίλες και φίλοι! Ναι, έχετε δίκιο εσείς που γκρινιάζετε!!! Η χθεσινή πρόγνωση για σήμερα ήταν “εκτός”, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης και μεγάλου τμήματος της Αττικής και λυπάμαι ειλικρινά γι’ αυτό, όμως ήταν “εκτός” για συγκεκριμένες περιοχές και όχι για όλες που αναφέρθηκαν στο χθεσινοβραδινό δελτίο!».

Πολλοί διαδικτυακοί του «φίλοι» εκτίμησαν αυτή την κίνηση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ. «Πολλά μπράβο Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou, γιατί μπαίνεις στη διαδικασία να απολογηθείς ενώ με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει στη δουλειά σου θα μπορούσες και να μην το κάνεις. Άλλωστε τον καιρό κάποιες φορές είναι δύσκολο να τον “τιθασεύσεις” προγνωστικά. Μακάρι ανάλογη ευσυνειδησία να δείχνανε και πολλοί άλλοι “επαγγελματίες” γενικότερα…», αναφέρει ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση.

Ένας άλλος σχολιαστής γράφει: «Είναι πολύ λίγοι πλέον αυτοί που έχουν τόσο λίγο εγωισμό για να ζητήσουν ΣΥΓΓΝΩΜΗ και να είναι “αναγνωρίσιμοι”…

Άλλος ένας σπουδαίος λόγος που ανεβαίνεις στην εκτίμηση μας!!!!

Ο σπουδαιότερος όμως οι προβλέψεις καιρού!!!».

Παναγιώτης Δρίβας