Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός -Πότε και πού έρχονται βροχές

 Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός -Πότε και πού έρχονται βροχές

Με βροχές στην Κρήτη, αλλά και συννεφιές στην βόρεια Ελλάδα, με ένα μικρό πέρασμα το απόγευμα από κάποιες μπόρες ο καιρός της Παρασκευής. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε λιακάδα και οι άνεμοι θα είναι ΒΔ. Η θερμοκρασία αναμένεται το μεσημέρι να φτάσει τους 26 βαθμούς στα κεντρικά, από 19 έως 25 στα βόρεια και στους 23 στα νότια. Στα ανατολικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 23 βαθμούς και στα δυτικά από 23 έως 24.

Στην Αττική, λιακάδα από το πρωί και το βράδυ θα έχουμε κάποιες συννεφιές χωρίς φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε την Παρασκευή λίγες συννεφιές το πρωί και το απόγευμα θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι πολύ καλός και λίγα σύννεφα θα κατευθυνθούν από τα βόρεια προς τα νότια.

Την Κυριακή, νέες συννεφιές θα περάσουν από βορρά προς νότο, ενώ στα ΒΑ ίσως έχουμε φαινόμενα σε αν. Μακεδονία και Θράκη και στη συνέχεια θα κατακερματιστούν τα σύννεφα στην ενδοχώρα. Στην Κρήτη όμως θα έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες προς το βράδυ.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα φτιάξει και μόνο η Κρήτη θα επηρεάζεται από βροχές και την Τρίτη θα έχουμε μόνο παροδικές συννεφιές και τοπικές μπόρες στην Κρήτη.

Πάντως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από τις 11/4 ο καιρός αλλάζει με πιθανότητα αστάθειας στα κεντρικά και τα βόρεια με κάποιες τοπικές μπόρες. Στις 12/4 η αστάθεια θα γενικευτεί και η πιθανότητα μεγαλώνει να έχουμε μπόρες και καταιγίδες και στις 13 και στις 14/4.

Σχετικά Άρθρα