Απείλησε 14χρονη να βγάλει τα ρούχα της αλλιώς θα σκότωνε την ίδια και τη μητέρα της!

 Απείλησε 14χρονη να βγάλει τα ρούχα της αλλιώς θα σκότωνε την ίδια και τη μητέρα της!

Αποτροπιασμό προκαλούν οι απειλές και τα όσα έκανε ένας άγνωστος αλλοδαπός πριν από λίγες ημέρες μέσω διαδικτύου σε βάρος μίας ανήλικης κοπέλας.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το iefimerida.gr, όλα ξεκίνησαν στις 6 Απριλίου. Η ανήλικη, η οποία πάσχει από ψυχικά προβλήματα, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθείται από ψυχίατρο, συνομίλησε μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης «OME TV», με άγνωστο άτομο νεαρής ηλικίας 17 ετών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης ο κατηγορούμενος δήλωσε πως αποφυλακίστηκε από τις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, όπου- σύμφωνα με τον ίδιο- κρατούταν για διάπραξη φόνου και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο δράστης, όπως κατήγγειλε η ανήλικη, την απείλησε ότι αν δεν βγάλει όλα της τα ρούχα για να συνομιλήσουν μέσω βίντεο κλήσης από το τηλέφωνό του, τότε θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει την ίδια και τη μητέρα της! Η 14χρονη κοπέλα υπό τον φόβο των απειλών του υπέκυψε.

Μετά από λίγο ανέφερε στη μητέρα της τι ακριβώς είχε συμβεί και εκείνη μετέβη πριν από τρεις ημέρες στο Τμήμα Ασφαλείας Σπατών Αρτέμιδος, όπου και κατήγγειλε το συμβάν.

Πλέον οι άνδρες της Ασφάλειας αναζητούν τον δράστη, ο οποίο αντιμετωπίζει κατηγορίες για «παραβίαση απορρήτου τ/φ επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας».

Πηγή: iefimerida.gr

Χρήστος Σταθόπουλος