• 21 Ιανουαρίου, 2022

Ακόμη μία καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

 Ακόμη μία καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

O Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος καταγγέλλουσας σημείωσε πως έχει έρθει σε επαφή με ένα ακόμη θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου που πρόκειται να κάνει νέα καταγγελία κατά του παρουσιαστή, ενώ το ίδιο υποστήριξε και η δικηγόρος της έτερης καταγγέλλουσας.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που κατηγορείται για διαρροή προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο, αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ για την υπόθεση και για τις καταγγελίες που έπονται μίλησε ο Απόστολος Λύτρας στην τηλεόραση του Open.

Ο ίδιος υποστήριξε πως ήδη έχει επικοινωνήσει μαζί του μια ακόμη πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Έχω επαφή με άλλη μία κοπέλα που μου είπε τα ίδια ακριβώς. Είχαν σχέση, τη μαγνητοσκόπησε και τα δημοσίευσε σε πορνογραφικό site. Της δεύτερης καταγγέλλουσας είναι ακόμη ανεβασμένο το βίντεο. Τα βίντεο ανέβηκαν από το δικό του προφίλ. Δεν έκανε καμία κίνηση να τα κατεβάσει ως τώρα».

Σύμφωνα με το thestival σημείωσε ακόμα πως «ζητήσαμε εισαγγελική παραγγελία για να κατέβει αλλά αυτό καθυστερεί».

Ο κ. Λύτρας εκτίμησε πως «η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 χρόνια», ενώ σημείωσε πως αν κριθεί επικίνδυνος διαφυγής μπορεί να φυλακιστεί προσωρινά.