• 26 Νοεμβρίου, 2020

Αγία Βαρβάρα: Σχεδίαζαν να διαφύγουν στην Ρουμανία o 17χρονος με την 15χρονη – Τι είπαν στην Αστυνομία για την δολοφονία

 Αγία Βαρβάρα: Σχεδίαζαν να διαφύγουν στην Ρουμανία o 17χρονος με την 15χρονη – Τι είπαν στην Αστυνομία για την δολοφονία

Έναν ακόμη ανήλικο (17 ετών) αναζητά η Αστυνομία για την δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα μετά από την σύλληψη της 15χρονης κόρης της και του 17χρονου φίλου της στις Σέρρες.

Οι δύο ανήλικοι ομολόγησαν και περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια την αποτρόπαια πράξη τους, παραδεχόμενοι ότι σχεδίαζαν τον τελευταίο μήνα να σκοτώσουν τη γυναίκα.

Οι δύο ανήλικοι φέρεται να σχεδίαζαν τη δολοφονία εδώ και ένα μήνα.

Η 15χρονη υποστήριξε ότι η ζωή της ήταν αφόρητη κοντά της μετά το θάνατο του πατέρα της.

Επίσημη σύσταση: Μην μπαίνετε στο δίκτυο 9 π.μ. με 6 μ.μ.

«Με απειλούσε ότι θα με βάλει στο αναμορφωτήριο» είπε στους αστυνομικούς. Αρχικά της είχαν δώσει χάπια αλλά δεν πέτυχαν, μετά επιχείρησαν μάταια να προμηθευτούν δηλητήριο και τελικά αποφάσισαν να τη σκοτώσουν με μαχαίρι. Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, της επιτέθηκαν την ώρα που κοιμόταν και την έδεσαν με τη βοήθεια ακόμη ενός 17χρονου Έλληνα, φίλου του συντρόφου της 15χρονης η οποία ήταν παρούσα.

Ο 17χρονος μαζί με τον συνομήλικο φίλο πήραν ένα μαχαίρι που βρήκαν στο σπίτι και της κατάφεραν αρκετές μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο.

Έπειτα προσπάθησαν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο και, αφού δεν τα κατάφεραν, την άφησαν νεκρή στο διαμέρισμα και εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα, το ζευγάρι πήρε ΚΤΕΛ και μετέβη στις Σέρρες όπου εντοπίστηκαν από τις Αρχές και προσήχθησαν.

Οι δύο τους σχεδίαζαν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν στη Ρουμανία, όπου κατάγεται ο 17χρονος, μέσω Βουλγαρίας.