Κασσελάκης: Λάθος ο νόμος για τις εταιρείες στο εξωτερικό-Συναντήθηκα με Τσίπρα, δεν θα με αμφισβητήσει

 Κασσελάκης: Λάθος ο νόμος για τις εταιρείες στο εξωτερικό-Συναντήθηκα με Τσίπρα, δεν θα με αμφισβητήσει

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με την κυβέρνηση, μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ως καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Για τα «αστακοκάραβα» ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι έχει μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή που είχε στο παρελθόν στην εταιρεία αυτή.

«Διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου από εκεί», είπε, προσθέτοντας πως δεν έχει καμία συμμετοχή σε εταιρείες στο εξωτερικό. «Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μην βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα χρήματα έξω όχι για να βάζουν οι ομογενείς Έλληνες μέσα», είπε, ωστόσο παραδέχθηκε πως «ο νόμος προφανώς ήταν λάθος». «Ο κ. Μητσοτάκης που ευαγγελίζεται την αγάπη του για τους απόδημους είχε πέντε χρόνια για να αλλάξει αυτό το νόμο», σχολίασε.

«Χαλάω την πιάτσα που δάνεισα στο κόμμα μου; Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη θα δώσω εξηγήσεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να αρχειοθετηθεί ποτέ. Αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο, θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ που οι άνθρωποι των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν Χριστούγεννα να τιμωρηθώ», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Είναι καιρός ο πολιτικός να είναι υπηρέτης του πολίτη», λέγοντας επίσης πως «δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στις εκατό, εγώ ως πρωθυπουργός να στείλω την Ελλάδα στα βράχια».

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες Κοντονή περί ύπαρξης παρα-υπουργείου Δικαιοσύνης στο Μαξίμου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης απάντησε ότι δεν γνωρίζει καθώς εκείνος τότε ήταν στις ΗΠΑ καλώντας τους δημοσιογράφους να απευθύνουν το ερώτημα στον Αλ. Τσίπρα.

«Ο κύκλος 2015-2019 του ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει. Έχει ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος με ανανέωση. Θέλω αυτή την ερώτηση να την απευθύνετε στον κ. Τσίπρα. Εγώ ήμουν στην Αμερική τότε, προσπαθούσα να σταθώ στα πόδια μου. Τον κ. Παππά και τον κ. Πολάκη τους εκτιμώ, χαίρουν της εμπιστοσύνης μου, κάνουν εξαιρετική δουλειά» είπε.

Αποκάλυψε ότι έχει συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, μετά το επεισοδιακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν θα τον αμφισβητήσει μετά τις ευρωεκλογές. «Δεν υπάρχει περίπτωση να με αμφισβητήσει ο Τσίπρας μετά τις Ευρωεκλογές», είπε με κάθε βεβαιότητα ο κύριος Κασσελάκης για να προσθέσει πως δεν θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές που θα γίνουν τον Ιούνιο.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην συνέντευξη Κασσελάκη

«Σήμερα μάθαμε από τον εκνευρισμένο κ. Κασσελάκη ότι ένας αρχηγός κόμματος μπορεί να δανείζει και να δανείζεται από το κόμμα του χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν», είναι το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού για τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στο MEGA, στην οποία έδωσε απαντήσεις σχετικά με τις εταιρείες του στις ΗΠΑ.

«Μπορεί να ΜΗΝ απαντάει τίποτα για ζητήματα διαφάνειας, επιφυλασσόμενος να απαντήσει στη Δικαιοσύνη. Μπορεί να αποκηρύσσει ολόκληρη τη κυβερνητική θητεία του κόμματός του, εκτός των έργων και των ημερών Παππά και Πολάκη.

Όσο για τη συζήτηση περί οικονομικού προγράμματος, είναι το μόνο σημείο όπου υιοθετεί απόλυτα την πολιτική του προκατόχου του, προσαρμοσμένη στην άγνοιά του, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα Θεσσαλονίκης 2.0», καταλήγει ο κ. Ρωμανός.

Σχετικά Άρθρα