Γλυφάδα: Εξετάζεται το ενδεχόμενο ύπαρξης ηθικού αυτουργού -Ο δράστης έμενε σε σπίτι της Μαρίας Καρνέση

 Γλυφάδα: Εξετάζεται το ενδεχόμενο ύπαρξης ηθικού αυτουργού -Ο δράστης έμενε σε σπίτι της Μαρίας Καρνέση

Την πραγματική αιτία που οδήγησε τον 76χρονο Αιγύπτιο στο μακελειό της Γλυφάδας ψάχνουν οι Αρχές, την στιγμή που εκκρεμούν οι καταθέσεις δύο προσώπων που μπορεί να αποδειχτούν “κλειδιά” στην λύση της υπόθεσης: Της Δέσποινας Καρνέση, το άτομο το οποίο είχε επικοινωνία μαζί του λίγες ώρες πριν το μακελειό, αλλά και της αδερφής του δράστη και αυτόχειρα.

Όπως αναφέρει το MEGA, η αδερφή του δράστη ζούσε στην Ελλάδα και πλέον δεν γνωρίζει κανείς πού βρίσκεται, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ έχει έρθει σε επαφή μαζί της.

Η Αστυνομία εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο να υπάρχει ηθική αυτουργία πίσω από τη δολοφονία των τριών ατόμων ενώ η αυτοχειρία δείχνει πως υπάρχει κάποιο προσωπικό ζήτημα.

Θα προχωρήσουν οι άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιους μίλησε πριν τη φονική εισβολή στα γραφεία της ναυτιλιακής ο Αιγύπτιος αλλά και να ξεκαθαριστεί και το πού έμενε.

Ο Αιγύπτιος έμενε στο σπίτι της Μαρίας Καρνέση

Νέα ανατροπή στο έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο καθώς ο Αιγύπτιος μακελάρης έμενε στο σπίτι της Μαρίας Καρνέση, την οποία δολοφόνησε!

Σύμφωνα με το MEGA, τα κοινόχρηστα στο σπίτι στο οποίο έμενε ο Αιγύπτιος πήγαιναν στο όνομα «Μαρία Καρνέση» και όχι στο όνομα «Σπύρος Καρνέσης», για τον οποίο δούλευε ο Αιγύπτιος.

Ωστόσο, αυτό που προξενεί μεγάλη εντύπωση και περιπλέκει τα πράγματα είναι το γεγονός πως ο Αιγύπτιος δεν έμενε στο σπίτι στη Γλυφάδα εδώ και μήνες οπότε δεν δικαιολογείται και το δολοφονικό και τα περί έξωσης, τα οποία όπλισαν το χέρι του 76χρονου.

Αυτό που μπαίνει πλέον στη συζήτηση είναι το γεγονός ο δράστης, ο οποίος φώναζε «δεν θα με βγάλετε από το σπίτι» να αναφέρεται σε κάποιο άλλο οίκημα.

Σχετικά Άρθρα