Γλυφάδα:”Κλειδί” η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση -Ψάχνουν τα αίτια ή τον ηθικό αυτουργό

 Γλυφάδα:”Κλειδί” η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση -Ψάχνουν τα αίτια ή τον ηθικό αυτουργό

Νέες μαρτυρίες για το μακελειό στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα αναφέρουν πως ο 76χρονος κλείδωσε σε γραφείο την αδελφή της ιδιοκτήτριας πριν από το φονικό, μαζί με την γραμματέα της, και φεύγοντας μάλιστα πήρε το κλειδί. Σύμφωνα με την ερμηνεία που δόθηκε ο δράστης ήθελε να απομονώσει τις δύο γυναίκες, την Δέσποινα Καρνέση και την γραμματέα της, ανέφερε το MEGA.

H Δέσποινα Καρνέση αναμένεται να καταθέσει μέσα στις επόμενες μέρες για το μακελειό, ενώ όπως επίσης ανέφερε το MEGA δεν φαίνεται να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες από τις κάμερες του κτιρίου, καθώς οι εικόνες που καταγράφηκαν είναι μόνο από το εξωτερικό μιας και εντός του κτιρίου δεν υπήρχαν τοποθετημένες άλλες κάμερες.

  • Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι Αρχές έκαναν άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να εντοπίσουν το κίνητρο του δράστη ή ίσως και τον ηθικό αυτουργό της δολοφονικής επίθεσης.

Στο μεταξύ τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στο μακελειό είναι αρκετά παλιά και ακαταχώρητα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να βρίσκονταν στους Πεταλιούς και μάλιστα ερευνούν ένα ταξίδι την περασμένη Πέμπτη εκεί, κατά το οποίο εικάζεται ότι ο δράστης πήρε τα συγκεκριμένα όπλα.

Σχετικά Άρθρα