Viral αλλά με αντιδράσεις η ερωτική σκηνή στο “Miller’s girl” με την 21χρονη Τζένα Ορτέγκα και τον 52χρονο Φρίμαν

 Viral αλλά με αντιδράσεις η ερωτική σκηνή στο “Miller’s girl” με την 21χρονη Τζένα Ορτέγκα και τον 52χρονο Φρίμαν

Σάλος έχει προκληθεί από την ερωτική σκηνή ανάμεσα στην 21χρονη πρωταγωνίστρια Τζένα Ορτέγκα – γνωστή από τον ρόλο της ως Wednesday στη σειρά του Netflix – και τον 52χρονο ηθοποιό Μάρτιν Φρίμαν στην ταινία «Miller’s Girl». Η σκηνή έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media, ακόμα και κατηγορίες για “παιδοφιλία”.

Μια σεξουαλική σκηνή με αξιολόγηση Χ μεταξύ της Jenna Ortega και του Martin Freeman στη νέα ταινία Miller’s Girl χαρακτηρίστηκε «χονδροειδής» από τους θεατές που έμειναν τρομοκρατημένοι από τη διαφορά ηλικίας τους 31 ετών, όπως έγραψε η Daily Mail,

H 21χρονη Jenna, υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Cairo Sweet στη μαύρη κωμωδία, ενώ ο Martin, 52 ετών, αναλαμβάνει το ρόλο του δασκάλου της Jonathan Miller.

Η ταινία βλέπει τους δυο τους να μπλέκονται σε μια πολύ περίπλοκη και ακατάλληλη σχέση, με τhn Κάιρο να επιλέγει να γράψει μια σεξουαλική ιστορία αφού τhw ανατέθηκε μια δημιουργική εργασία από τον Τζόναθαν.

Στην ταινία, η 21χρονη ηθοποιός υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Cairo Sweet, ενώ ο 52χρονος Freeman, υποδύεται τον δάσκαλο Jonathan Miller. Oι δύο πρωταγωνιστές έρχονται κοντά όταν η Κάιρο πρέπει να γράψει μια ερωτική ιστορία σε ένα μάθημα δημιουργικής γραφής του Jonathan.

Σε κάποιο σημείο της ταινίας, όπως φαίνεται, οι δυό τους περνούν από τη… γραφή στην ερωτική πράξη.
Ωστόσο, η ερωτική αυτή σκηνή δεν άρεσε στους τηλεθεατές οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν την αντίθεσή των μέσω των social media.

H Kριστίνα Αρτζόνα, η οποία εργάστηκε ως συντονιστής των συγκεκριμένων σκηνών στην ταινία θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση για την επίμαχη σκηνή.

Όπως είπε στη Daily Mail, η Ορτέγκα «ήταν σίγουρη τι ήθελε να κάνει» πριν να γυρίσει το γύρισμα των επίμαχων σκηνών καθώς και ότι σε καμία στιγμή δεν θεώρησε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια.

«Υπάρχουν αρκετοι άνθρωποι που ενεπλάκησαν σε αυτή τη διαδικασία για να είναι σίγουρο τι θα αντιμετωπίσει και η Τζένα ήταν πολύ αποφασισμένη και σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει» πρόσθεσε η Αρτζόνα.

Όπως εξήγησε, η δική της δουλειά ήταν να στηρίξει τις αποφάσεις της Ορτέγκα και «να προσαρμόσω τους ηθοποιούς ειδικά σε μια παραγωγή όπως αυτή όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους πρωταγωνιστές».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι συζήτησε με την 21χρονη ηθοποιό και τον 52χρονο συμπρωταγωνιστή της την έκταση του γυμνού αλλά και τις σκηνές προσομοίωσης σεξ πριν τους εξηγήσει τα «πρόσθετα μέτρα» για να διασφαλιστεί ότι θα υπάρξει μια «κατάλληλη απόσταση», ενώ όλες οι πληροφορίες είχαν δοθεί γραπτώς στους ηθοποιούς 48 ώρες πριν το γύρισμα και οι δύο πρωταγωνιστές είχαν τη δυνατότητα να αλλάξουν γνώμη ακόμα και την τελευταία στιγμή αν δεν ένιωθαν καλά με κάτι.

Σχετικά Άρθρα