Markopoulo Park: Εντυπωσιακές αφίξεις και σημαντικά κέρδη στο ΣΚΟΡ 6

 Markopoulo Park: Εντυπωσιακές αφίξεις και σημαντικά κέρδη στο ΣΚΟΡ 6

ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) και Παναγιώτης Δημητσάνης

Νικητής ο ΕΝΚΙΝΤΕΛ (GB) στην 6η ιπποδρομία του προγράμματος.

Η 3η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του 2024 πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 22 του μήνα, στο Markopoulo Park και επιφύλασσε εντυπωσιακές αφίξεις, πολλούς νικητές και μεγάλα κέρδη για τους τυχερούς φιλίππους. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 18 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 1.182 ευρώ.

15η νίκη για τον ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) – Δυνατή επικράτηση για τον ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ (IRE)

Για ακόμη μία φορά ξεχώρισε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης που κέρδισε τις 3 από τις 5 ιπποδρομίες του προγράμματος. Ο κορυφαίος αναβάτης του ελληνικού ιπποδρόμου επικράτησε στην 1η, 3η και 4η ελληνική ιπποδρομία.

Στην 5η ιπποδρομία του προγράμματος και σε μια ακόμη γνωστή τους κόντρα αυτή τη φορά στα 1.200 μέτρα, ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) επικράτησε του ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB) σημειώνοντας την 15η νίκη της καριέρας του. Αν και καθυστέρησε στην εκκίνηση ο 7ης εκπρόσωπος του Απόστολου Μπαγιάστα και του Άγγελου Σταύρου κατάφερε υπό τη συνεχή πίεση του αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη να πιάσει τους πρωτοπόρους και να τους προσπεράσει μετά την είσοδο στην τελική ευθεία. Προπονητής του ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) είναι ο Χρήστος Σταύρου.

Σε εξαιρετική κατάσταση παρουσιάστηκε ο εκπρόσωπος της Torcaso Racing Limited, ΕΝΚΙΝΤΕΛ (GB) από την προπονήτρια του Ιωάννα Καμπίτση, στην κούρσα που διεξήχθη στη μνήμη του Μαρίνου Σαντοριναίου. Σε μια δυνατή αναμέτρηση ο 5ετης καθαρόαιμος έχοντας στη σέλα του τον Παναγιώτη Δημητσάνη επικράτησε των αντιπάλων του με χρόνο 1.19.93 στα 1.300 μέτρα αφήνοντας στη 2η θέση τον ΤΖΕΝΝΑΡΟ (IRE).

Δείτε το βίντεο από την 6η ιπποδρομία:

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 ήταν η τελευταία φορά που ο ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ (IRE) πέρασε 1ος τη γραμμή του τερματισμού. Ιδιοκτησίας Ελένης Θεοδωράκη και προπόνησης Χρήστου Θεοδωράκη ο ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ (IRE) δείχνει να επιστρέφει και να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Στη χθεσινή του επιτυχία στην 7η ιπποδρομία τον οδήγησε ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης.

Νίκες για αναβάτες και προπονητές

Εκτός από τον Παναγιώτη Δημητσάνη που πέτυχε 3 νίκες, από μια πέτυχαν οι Κώστας Μαστοράκης και Εντιόν Τσέλα.

Από πλευράς προπονητών 2 νίκες σημείωσε ο Χρήστος Σταύρου και από 1 οι Ειρήνη Κεράτσα, Ιωάννα Καμπίτση και Χρήστος Θεοδωράκης.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΧΑΡΣΓΟΥΕΛ (IRE)

Σχετικά Άρθρα