Markopoulo Park: Κέρδη για νικητές σε ΣΚΟΡ 6 και ΣΚΟΡ 3

 Markopoulo Park: Κέρδη για νικητές σε ΣΚΟΡ 6 και ΣΚΟΡ 3

Έσπασε το ρόδι ο ΤΖΟΫΡΕΜΙ (IRE)

Πολυπόθητη νίκη για τον ΤΖΟΫΡΕΜΙ (IRE) στην κούρσα των 1.100 μέτρων.

Εξαιρετικό θέαμα και πολλούς νικητές στο ΣΚΟΡ 6 και ΣΚΟΡ 3 επιφύλασσε η 39η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, στο Markopoulo Park.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 13 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 1.098 ευρώ καθώς και 4 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 3 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 629,71 ευρώ.

Εντυπωσιακοί ο ΑΪΛΑΝΤ ΛΑΚ (GB) στη 2η νίκη του και ο ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (GR) στην τελευταία ιπποδρομία

Στην πολυπόθητη νίκη, μετά από 5 συνεχόμενες φορές που τερμάτισε στη 2η θέση, έφτασε ο ΤΖΟΫΡΕΜΙ (IRE) με τον τερματισμό του στην ιπποδρομία που διεξήχθη στην απόσταση των 1.100 μέτρων. Ο εκπρόσωπος της Μαρία Αγγουρά κέρδισε την 1η νίκη της καριέρας του με αναβάτη τον Κωνσταντίνο Καποδίστρια και χρόνο 1.08.19. Προπονητής του 4ετη καθαρόαιμου είναι ο Χάρης Χαραλάμπους.

Τη 2η νίκη του σημείωσε ο ΑΪΛΑΝΤ ΛΑΚ (GB) στην 6η ιπποδρομία ο οποίος προσπέρασε την ομόσταυλή του ΡΗΤΕΡΝ ΒΟΓΙΑΤΖ (USA) και άντεξε στην επίθεση της 2ης ΛΑΤΙΝΑΣ (IRE) στα τελευταία μέτρα της διαδρομής. Ιδιοκτησίας Σταύρου Μπουρίκου ο 3ετής αρσενικός ίππος προπονείται από τον Χρήστο Σταύρου και στη χθεσινή του επικράτηση στην κούρσα των 1.100 μέτρων τον οδήγησε ο αναβάτης Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

Με μία εντυπωσιακή άφιξη στην τελευταία ιπποδρομία και τη νίκη του ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (GR) ολοκληρώθηκε η χθεσινή συγκέντρωση. Ιδιοκτησίας Σταύλων Ippotrust, ο ΔΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (GR) σημείωσε την 7η του νίκη και 2η συνεχόμενη στην απόσταση των 1.575 μέτρων με χρόνο 1.38.99. Ο 4ετης καθαρόαιμος, ελληνικής ιπποπαραγωγής, προπονείται από την Ειρήνη Κεράτσα και στη σέλα του για ακόμη μία φορά βρέθηκε ο αναβάτης Εντιόν Τσέλα.

Νίκες για αναβάτες και προπονητές

Δύο νίκες πέτυχε ο Κύπριος αναβάτης Κωνσταντίνος Καποδίστριας ενώ από μία πήραν οι Κώστας Μαστοράκης, Μάριος Χριστοφής και Εντιόν Τσέλα.

Από πλευράς προπονητών ξεχώρισε με δύο νίκες ο Χάρης Χαραλάμπους ενώ από μια σημείωσαν οι Χρήστος Θεοδωράκης, Χρήστος Σταύρου και Ειρήνη Κεράτσα.

Εντυπωσιακός ο ΑΪΛΑΝΤ ΛΑΚ (GB) στη 2η νίκη του

Σχετικά Άρθρα