Markopoulo Park: Πέντε νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 10.802 ευρώ

 Markopoulo Park: Πέντε νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 10.802 ευρώ

Εντυπωσιακός ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB)

Καταπληκτικό φίνις για τον ΔΟΝ ΗΛΙΑΣ (GR) στη 2η ελληνική ιπποδρομία.

Μεγάλα κέρδη και εντυπωσιακές αφίξεις περιλάμβανε η 25η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, στο Markopoulo Park.  Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 5 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 10.802,32 ευρώ.

Νίκες για τους ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB), ΔΟΝ ΗΛΙΑΣ (GR) και ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΪ (IRE)

Εντυπωσιακή επικράτηση πραγματοποίησε στην 1η ιπποδρομία ο ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB) που συνέχισε το νικηφόρο σερί του και πέτυχε τη 2η συνεχόμενη και 6η συνολικά νίκη του. Ο εκπρόσωπος των Anassa Stables προπονείται από τον Μιχάλη Ιωαννίδη και στη χθεσινή του επιτυχία τον οδήγησε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής.

Πέντε νίκες για το νεαρό ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΪ (IRE)

Στη 2η ιπποδρομία ο ΔΟΝ ΗΛΙΑΣ (GR) πραγματοποίησε καταπληκτικό φίνις και κατάφερε να επικρατήσει των αντιπάλων του, αν και στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας βρισκόταν στην 5η θέση. Τον εκπρόσωπο των Σταύλων Ippotrust και τρόφιμο της προπονήτριας Ειρήνη Κεράτσα, οδήγησε στην 1η του νίκη ο αναβάτης Εντιόν Τσέλα.

Δείτε το βίντεο από τη 2η  ελληνική ιπποδρομία:

Σε μια δυνατή αναμέτρηση στην τελευταία ιπποδρομία του προγράμματος, ο ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΪ (IRE) βρέθηκε στη 2η θέση μετά την εκκίνηση. Ο εκπρόσωπος της Scuderia Equus Run Paola, ιππεύτηκε υποδειγματικά από τον Κύπριο αναβάτη Κωνσταντίνο Καποδίστρια. Για τον 3ετη καθαρόαιμο που προπονείται από τον Χάρη Χαραλάμπους αυτή ήταν η 5η του νίκη σε 6 συμμετοχές.

Σχετικά Άρθρα