Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6

 Markopoulo Park: Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6

Εντυπωσιακός ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ (GB)

Ο ΑΡΚΤΙΚ ΜΠΛΑΣΤ (GB) επικράτησε στη συναρπαστική τελευταία ιπποδρομία.

Εντυπωσιακές αφίξεις, πολλούς νικητές και μεγάλα κέρδη για τους τυχερούς περιλάμβανε η 45η ιπποδρομιακή συγκέντρωση και τελευταία της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Markopoulo Park.

Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6. Βρέθηκαν 5 νικήτριες στήλες που κέρδισαν από 5.760 ευρώ. Στο ΣΚΟΡ 4 του ελληνικού προγράμματος βρέθηκαν 19 νικήτριες στήλες που κέρδισαν από 812,66 ευρώ.

Εκπληκτικό φίνις από τον ΣΑΡΑΒΑΚΟ

Στην 3η ιπποδρομία ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ (GB) με εκπληκτικό φίνις σημείωσε την 8η νίκη του και 2η συνεχόμενη. Ο 6ετής καθαρόαιμος είναι ιδιοκτησίας Απόστολου Μπαγιάστα και προπόνησης Χρήστου Σταύρου. Τον ΣΑΡΑΒΑΚΟ (GB) οδήγησε και πάλι στην νίκη ιππεύοντας τον υποδειγματικά ο Κύπριος αναβάτης Ηρακλής Ηρακλέους.

Δυναμικό ντεμπούτο για τον ΣΟΥΛΤΑΝ ΕΛ ΟΥΝΤΡΙΕΛ (FR) στην Ελλάδα. Ο 3ετης εκτομίας κατέκτησε την 1η του νίκη πραγματοποιώντας δυνατό φίνις και επικρατώντας στην ιπποδρομία των 1200 μέτρων. Ιδιοκτησίας ΑΣΤΕΡΙΑ RACING ο νεαρός καθαρόαιμος προπονείται από τον Γιάννη Μυκονιάτη και στην χθεσινή του νίκη είχε αναβάτη τον Νίκο Μιχαηλίδη.

Εντυπωσιακά έκλεισε το πρόγραμμα με την επικράτηση του ΑΡΚΤΙΚ ΜΠΛΑΣΤ (GB) στην τελευταία ιπποδρομία και στην απόσταση των 1300 μέτρων. Σε μία κούρσα με 9 συμμετέχοντες ο ΑΡΚΤΙΚ ΜΠΛΑΣΤ (GB) επικράτησε των αντιπάλων του έχοντας στην σέλα τον αναβάτη Ουμάν Γκανκαλί ο οποίος σημείωσε την 1η του επιτυχία στην Ελλάδα. Ο 3ετης καθαρόαιμος είναι ιδιοκτησίας ANASSA STABLES και προπόνησης Μιχάλη Ιωαννίδη.

Δείτε το βίντεο της 7ης ιπποδρομίας:

Δύο νίκες για τον προπονητή Γιάννη Μυκονιάτη

Με δύο νίκες έκλεισε η χρονιά για τον προπονητή Γιάννη Μυκονιάτη ενώ από μία σημείωσαν οι Ειρήνη Κεράτσα, Χάρης Χαραλάμπους, Χρήστος Σταύρου, Ιωάννα Καμπίτση και Μιχάλης Ιωαννίδης.

Από πλευράς αναβατών 2 νίκες σημείωσε ο Κωνσταντίνος Καποδίστριας και ο Παναγιώτης Δημητσάνης ενώ από μια νίκη πέτυχαν οι Ηρακλής Ηρακλέους, Νίκος Μιχαηλίδης και Ουμάν Γκανκαλί.

Πολυνίκης ίππος για τον 2023 αναδείχθηκε ο ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB) με 8 νίκες.

Για τις κατηγορίες του αναβάτη, προπονητή και ιδιοκτήτη την 1η θέση κατέλαβαν όπως και πέρσι οι Παναγιώτης Δημητσάνης, Χάρης Χαραλάμπους και Scuderia Equus Run Paola αντίστοιχα.

Επιτυχημένο ντεμπούτο για τον ΣΟΥΛΤΑΝ ΕΛ ΟΥΝΤΡΙΕΛ (FR)

Σχετικά Άρθρα