Στεφανίδου για Κοσιώνη: “Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της, ο σύζυγος της ήταν το φαβορί” (vid)

 Στεφανίδου για Κοσιώνη: “Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της, ο σύζυγος της ήταν το φαβορί” (vid)

Η ήττα του Κώστα Μπακογιάννη από ότι φάνηκε ήταν απρόσμενη τόσο για τη σύζυγο του Σία Κοσιώνη, όσο και για τη Νέα Δημοκρατία, με τις αντιδράσεις της ίδιας αλλά και των στελεχών της κυβέρνησης στα τηλεοπτικά πλατό χθες το βράδυ (15/10) να προκαλούν απίστευτο γέλιο. Η Σία Κοσιώνη, καθότι η οικοδέσποινα της εκλογικής βραδιάς στον ΣΚΑΪ, κλήθηκε να παρουσιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα και την ήττα του συζύγου της, ένας σοβαρός λόγος να μονοπωλήσει ο ΣΚΑΙ το ενδιαφέρον του Twitter. Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από το «T-Live» δεν έκρυψε λοιπόν πως δεν θα ήθελε να είναι στη θέση της.

«Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ζωντανή εκπομπή και να μαθαίνεις ότι ο σύζυγός σου έχει υποστεί αυτό το πολιτικό σοκ γιατί υποτίθεται ότι ήταν το φαβορί.

Δεν είναι μόνο ότι δεν βγήκε, έχουν και 11 μονάδες διαφορά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του T-Live, σχολιάζοντας πως η Σία Κοσιώνη έπινε… πολύ νερό κατά τη διάρκεια όλης της βραδιάς.

«Θέλω να σας πω το εξής: είμαι στην τηλεόραση σε ζωντανές εκπομπές 27 – 30 χρόνια, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της, πω πω… Να παρουσιάζεις δηλαδή live εκπομπή, εκλογική βραδιά και να πρέπει να παρουσιάσεις το αποτέλεσμα για τον άντρα σου και ένα τέτοιο αποτέλεσμα, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της», σχολίασε στη συνέχεια η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα