Παππάς: Από τον Alpha μου είπαν “αν δεν βγεις στην Στεφανίδου, τότε πουθενα” και είπα “πουθενά, δεν βγαίνω σ’ αυτήν”

 Παππάς: Από τον Alpha μου είπαν “αν δεν βγεις στην Στεφανίδου, τότε πουθενα” και είπα “πουθενά, δεν βγαίνω σ’ αυτήν”

Ο Νίκος Παππάς εκλέχτηκε ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ήταν τρίτος στην σειρά από τους υποψηφίους του κόμματος με 125.893 σταυρούς.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι ικανοποιημένος με την δική μου παρουσία, ο σκοπός μου και ο στόχος μου επετεύχθη. Από κει και πέρα κοιτάμε μπροστά γιατί τώρα καταλαβαίνουμε ότι ξεκινάει η πραγματική δουλειά».

Για τον προεκλογικό αγώνα που έκανε: «Αρχικά δεν είχα τηλεοπτικές εμφανίσεις στην προεκλογική περίοδο. Τους τελευταίους δυο μήνες δεν εμφανίστηκα κάπου. Ήταν μια προσωπική, ήθελα να “παίξω” να το πω λαϊκά “στα ίσα”. Δεν ήθελα να αξιοποιήσω πόρτες που ανοίγονται πιο εύκολα σε μένα από άλλα παιδιά στο ψηφοδέλτιο. Γενικότερα δεν ήθελα να αξιοποιήσω πολλά πράγματα τα οποία φαντάζουν πλεονεκτήματα για κάποιον άλλον. Ίσως και την αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού, δεν μίλησα με ανθρώπους συνδέσμων, δεν εκμεταλλεύτηκα τα social μου, πέρα από την τελευταία εβδομάδα που έκανα κάποια ριπόστ, ήθελα να το πάω πιο παραδοσιακά να ζήσω την εμπειρία. Γύρισα όλη την Ελλάδα, πήγα σε 42 διαφορετικές πόλεις», ανέφερε.

«Η περιοδεία είναι ένα ακριβό σπορ, δυστυχώς. Γι’ αυτό δεν ξέρω με ποιο τρόπο μπορεί να αλλάξει αυτό το σύστημα. Γιατί οκ μπορεί εγώ και 4-5 άλλοι να έχουν την δυνατότητα και αυτό το προνόμιο, αλλά μπορεί να υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο νέα παιδιά τα οποία σίγουρα δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Άρα καταλαβαίνεις, οι υπόλοιποι αποκτάμε αυτόματα ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Μας μαθαίνεις ο κόσμος πιο εύκολα. Δυστυχώς τα κριτήρια του κόσμου πολλές φορές εστιάζονται στο ποιος θα μου δώσει μια ωραία χειραψία, ποιος θα με κεράσει έναν καφέ, ή ποιον γνώρισα από κοντά και έκανα λίγο καλαμπούρι», συμπλήρωσε.

Ωστόσο για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις αποκάλυψε το εξής: «Δεν ήταν θέμα να εξαντλήσω τις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις. Δεν έκανα ούτε μια. Κάποια κανάλια με έκοβαν επιτηδευμένα εκβιάζοντάς με ότι “αν δεν βγεις σε μια συγκεκριμένη εκπομπή”… Στον Alpha μου είπαν “αν δεν βγεις στην Τατιάνα Στεφανίδου δεν θα βγεις πουθενά”. Άρα, τους είπα “παιδιά ευχαριστώ, δεν θα βγω πουθενά, από το να βγω σ’ αυτήν”. Άρα θέλω να σας πω, όταν προσπάθησα να αξιοποιήσω στην τελική ευθεία μερικές ευκαιρίες δεν με άφησαν κιόλας», είπε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα