Σοκ από το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου – Πως αντέδρασαν Κοσιώνη και Τζίμα

 Σοκ από το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου – Πως αντέδρασαν Κοσιώνη και Τζίμα

«Δηλαδή εμείς θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@@δες;» αναρωτήθηκε, σε νέες κατάπτυστες δηλώσεις ο Αχιλλέας Μπέος και ενώ οι υποστηρικτές του στο Βόλο το βρήκαν πολύ αστείο, η Ράνια Τζίμα και Σία Κοσιώνη έμειναν άφωνες!

Μόλις ο Αχιλλέας Μπέος έκανε την κατάπτυστη δήλωση, τόσο η Ράνια Τζίμα στο MEGA όσο και η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ, θέλησαν να διακόψουν τη σύνδεση και να αποδοκιμάσουν όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου.

Η Σία Κοσιώνη, στον ΣΚΑΪ, διέκοψε τη σύνδεση λέγοντας: «Νομίζω δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να ακούμε».

«Συγγνώμη αλλά αυτό νομίζω πως δεν μπορεί να είναι αποδεκτό ποτέ και από κανέναν αυτό» υπογράμμισε η Ράνια Τζίμα στο Mega, ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος δήλωσε πως «λόγια δεν υπάρχουν».

«Είναι αδιανόητο! Είναι ο κ. Μπέος που όλοι ξέρουμε. Και είναι και ο μόλις νεοεκλεγείς δήμαρχος του Βόλου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ράνια Τζίμα.

«Πρόκειται περί αίσχους», ανέφερε, από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καμπουράκης στο OPEN.

«Και έχεις κάποιες εκπομπές και κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία, ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε: “εγώ επειδή δε ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θέλεις να πεις με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε πού@@@δες; Ρε αυτή είναι η Ελλάδα;» είπε ο Αχιλλέας Μπέος, με τις δηλώσεις του να αποδοκιμάζονται απ’ όλους.

Σχετικά Άρθρα