Πορείες κατά των… ταυτοτήτων του “αντίχριστου” με σταυρούς στα χέρια – Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

 Πορείες κατά των… ταυτοτήτων του “αντίχριστου” με σταυρούς στα χέρια – Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

“Πάρτι” κάνει ο σκοταδισμός κάποιων για τις νέες ταυτότητες του… αντίχριστου, όπως τις χαρακτηρίζουν όσοι βλέπουν θεωρίες συνωμοσίας πίσω από τα νέα δελτία ταυτότητας που θα έχουν τη μορφή και το μέγεθος κάρτας.

Την Κυριακή, μάλιστα, οργανώθηκε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, με πολίτες από διάφορες περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα να φτάνουν στην πόλη.

«Δεν θα τις βγάλουμε ποτέ», ήταν το σύνθημα που φώναζαν, κρατούσαν εικόνες, σταυρούς, αυτοσχέδια πλακάτ, χωρίς να λείπουν βέβαια και τα ακροδεξιά σύμβολα.

«Υπάρχει το σκοτεινό δωμάτιο του Σατανά στο Α.Τ», «Στο επόμενο στάδιο θα βάλουν τσιπ μέσα στο σώμα», «Χάραγμα του Αντίχριστου ‘’666’’», είναι μερικές από τις θεωρίες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και αφορούν τις νέες ταυτότητες.

«Δεν τη δέχομαι. Ο γέροντας μας – να το πάρουμε και λίγο πνευματικά το θέμα – μας είπε ”περιμένετε και μη βιάζεστε”», λένε κάποιοι.

«Αυτή η πλαστική κάρτα θα περάσει μέσα στο σώμα μας. Τουτέστιν είναι ο πρόδρομος του αντίχριστου», αναφέρουν άλλοι.

Άλλοι κάνουν λόγο για… τσιπάκια που θα παρακολουθούν κάθε κίνηση των πολιτών, άλλοι τις συνδέουν με τον Σατανά.

Άλλοι φοβούνται πως οι νέες ταυτότητες θα συνδέονται με τη χρεωστική κάρτα της τράπεζας, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι ψηφιακές ταυτότητες θα είναι ο… «αρραβώνας του τελικού σφραγίσματος» και καλούν τους πολίτες να «αντισταθούν».

Το διαδίκτυο έχει πλέον γεμίσει από κωμικοτραγικές ιστορίες με πρωταγωνιστές αρνητές των νέων ταυτοτήτων με το «τσιπάκι».

Πώς δικαιολογούν τη χρήση των social media

Μάλιστα, ένας χρήστης του διαδικτύου το πάει ένα βήμα παρακάτω. Διαθέτει TikTok και Facebook γιατί – όπως λέει – από εκεί τον παρακολουθούν μόνο οι Αμερικανοί ενώ το κύριο πρόβλημα του είναι να μην τον παρακολουθούν οι ελληνικές υπηρεσίες.

«Οι ελληνικές υπηρεσίες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα κινητό τηλέφωνο. Πρέπει να το παγιδεύσουν. Μόνο οι ΗΠΑ θα έχουν γιατί εκεί κατασκευάζονται», υποστηρίζει.

Χωρίς τέλος οι αντιδράσεις

Μιλώντας στο MEGA ο Γιώργος Σύρπης ισχυρίστηκε ότι οι νέες ταυτότητες θα αναγράφουν τον αριθμό 666, σηματοδοτώντας την έλευση του Αντίχριστου.

«Δεν είναι ταυτότητα, είναι κάρτα του πολίτη, η οποία απ’ ότι περιγράφει η ίδια η κυβέρνηση, σε αυτή την κάρτα μέσα υπάρχει μηχανική αναγνώριση των στοιχείων που μπορεί να γίνει από απόσταση. Μπορεί να περάσουν μέσα στοιχεία που ο πολίτης δεν ξέρει. Δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη», δήλωσε.

«Θα υπάρχει μέσα στο barcode ο αριθμός 666. Είμαστε στην περίοδο του προχαράγματος. Από τη στιγμή που εμείς οι χριστιανοί ενυπόγραφα δεχόμαστε το barcode είναι σαν να αποδεχόμαστε τον Αντίχριστο».

Τα λεγόμενά του, ισχυρίστηκε ο κος Σύρπης, υποστηρίζονται από την Αποκάλυψη.

«Όταν έρθει η εποχή του Αντίχριστου θα υπάρξει το χάραγμα στο μέτωπο και το δεξί χέρι. Τότε είναι η περίοδος του χαράγματος, τώρα είμαστε στην περίοδο του προχαράγματος», δήλωσε.

Σχετικά Άρθρα