Αχτσιόγλου: “Μοναδικός ηγέτης ο Τσίπρας – Δεν είναι σκόπιμο και ούτε θα μπορούσα να τον μιμηθώ “

 Αχτσιόγλου: “Μοναδικός ηγέτης ο Τσίπρας – Δεν είναι σκόπιμο και ούτε θα μπορούσα να τον  μιμηθώ “

Ως έναν μοναδικό ηγέτη με χαρακτηριστικά που λίγοι πρόεδροι κομμάτων έχουν χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα η Έφη Αχτσιόγλου. «Δεν είναι σκόπιμο και ούτε θα μπορούσα να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα», είπε για την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως θα ήθελε ένα κόμμα που λειτουργεί με τεχνοκρατία.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας μοναδικός ηγέτης, έχει τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά. Φέρει μοναδικά χαρακτηριστικά ως προσωπικότητα, τα οποία έχουν ειδικά χαρίσματα και γιατί ανέβασε τον ΣΥΡΙΖΑ σε συγκεκριμένες συνθήκες και να τον μετατρέψει από ένα κόμμα του 3% και να το κάνει κυβέρνηση και να πάρει 32% πριν από λίγα χρόνια. Έχει μοναδικά χαρακτηριστικά ηγέτη. Δεν είναι σκόπιμο και ούτε θα μπορούσα να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα. Οποιοσδήποτε προσπαθεί να μιμηθεί κάποιον άλλον περισσότερο σαν καρικατούρα καταλήγει, παρά κάτι άλλο», είπε μεταξύ άλλων η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και πρόσθεσε: «Το μοντέλο διοίκησης πρέπει να είναι μεθοδικό, να βασίζεται σε δομές, να έχουν συλλογική λειτουργία, αλλά καθαρούς κανόνες και συλλογική ευφυία, όπως πρότεινα. Καμία πολιτική συμβολή δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη λειτουργία του κόμματος. Ένα κόμμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει τον τεχνοκρατισμό».

«Είναι πολύ δύσκολη η συνθήκη αυτή τη στιγμή. Πρωτίστως για τους ανθρώπους που βρίσκονται στις περιοχές, για την ασφάλειά τους, για τους συγγενείς τους. Είναι μια τεράστια φυσική καταστροφή. Η σκέψη μας είναι πρωτίστως στους ανθρώπους που επιχειρούν στο πεδίο, που προσπαθούν να βοηθήσουν. Έχουν χαθεί περιουσίες, πολλά ζωάκια, είναι τραγικές καταστάσεις αυτές. Βλέπουμε τι σημαίνει κλιματική κρίση», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου.

Σχετικά Άρθρα